Să renunțăm să mai fim Dumnezeii aparențelor!

aparențe - emma1martie

Să renunțăm să mai fim Dumnezeii aparențelor! Citeam ceva în seara asta și am realizat că sunt atât de ușor mânați de aparențe. Ne vine cumva la îndemână să punem etichete unor oameni, ne dă senzația de Dumnezei. Și judecam neputințele noastre prin faptele lor. Binențeles, ei sunt cei vinovați! Cum altfel? De ce ne plac aparențele? Pentru că sunt easy coming, nu trebuie să mai muncești prea mult.

Că n-ai chef… Și zici, no, mare lucru! Recunosc, citind acum ceva documentare, că m-am înșelat în privința unui subiect din desfășurătorul de mâine. Dar așa am făcut și în privința oamenilor, uneori! Bănuiesc că și tu! Așa că am zis ca să las aici un gând, poate greșim mai puțin.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Mărțișorul!

A, era să uit, nu judecați oamenii după aparențe, dar nici nu îi urcați pe piedestal, dacă vreți să-i iubiți. Nu-ți proiecta visul tău ideal asupra lui/ei. Pentru că nu e cădere mai dureroasă decât atunci când apare fractura între:

Ce crezi tu că este El sau Ea și …ce știa El sau Ea că nu este! O salut pe prietena care mi-a amintit în această seară că uneori trebuie să crezi oamenii…pe cuvânt! Mai ales când îți spun că nu pot să fie salvați! Și să te îndepărtezi încet și blând! Sau poți să o rupi la fugă, depinde cum îți este stilul! Hai, noapte bună că mâine e primăvară…sau ceva! Zâmbim, da? Fiți buni…și nebuni! ✌??

Sursă foto: Elena Hirtan

aparențe - hospicecasasperan  ei 90x90Citește și: Atlantic 4 – o lecție de viață, de autodepășire!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.