Experiențe culinare extreme în restaurante exotice!

restaurante - restaurantmunte

Experiențe culinare extreme în restaurante exotice! Să ieși la restaurant nu mai este de mult o experiență atât de banală pe cât am putea crede. Există în lumea aceasta restaurante care îți taie răsuflarea, îți ridică nivelul de adrenalină la cote maxime, tranformând prânzul sau cina în cea mai incredibilă emoție. Iată un top al acestora:

Le Panoramic din Chamonix, Franţa

Restaurantulul „Le Panoramic“ este în vărful Alpilor Francezi, la o latitudine de 3.000 de metri deasupra nivelului mării. Turiştii care trec pragul acestui restaurant se pot bucura de peisaje superbe, fiind serviţi cu preparate specifice zonei.

Ithaa Undersea, Maldive

Restaurantul subacvatic se află la o adâncime de 5 metri şi poate găzdui maxim 14 persoane în acelaşi timp. Locaţia oferă o vedere panoramică de 270 de grade în interiorul oceanului, vizitatorii putând încerca preparate din bucătăria locală şi europeană, deşi cei mai mulţi turişti vin pentru imaginile spectaculoase.

Le Jules Verne, Paris, Franţa

Unul dintre cele mai renumite restaurante din Paris este situat în Turnul Eiffel, la o înălţime de 124 de metri. Aici puteţi combina un program cultural cu un tur gastronomic, locaţia oferind peisaje ale oraşului, spectacole de muzică bună şi oferta bogată a bucătăriei franceze.

Delaire Graff in Stellenbosch, Africa de Sud

Restaurantul Delaire Stellenbousch oferă peisaje superbe ale muntelui Simonsberg şi viile Estate din Africa de Sud. Aici vă puteţi bucura de preparate exotice din bucătăria africană şi de vinul moşiilor locale.

Citește continuarea pe Adevărul.ro

restaurante - restaurant 150x150Citeste si: Cum să te comporți la restaurant – bunele maniere de știut!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.