Reteta unui relatii fericite: iartă și uită!

- cum sa iti cuceresti barbatul1

Femeile sunt cicalitoare, se gandesc numai la ele, nu stiu sa le gateasca pe plac barbatilor si, cand e vorba de sex, ori sunt frigide, ori le “sug forţa vitală” a partenerilor. Aşa erau descrise femeile anilor ’50 de reverendul Alfred Henry Tyrer care, intr-o carte intitulată ,,Sex Satisfaction and Happy Marriage“ (1951), le dadea acestora cateva sfaturi considerate esentiale pentru o relatie bazata pe sentimente comune si respect reciproc.

Multe dintre sfaturile reverendului Alfred Henry Tyrer despre cum sa iti multumesti barbatul par a fi inca de actualitate. Voi ce credeti?

1. NU IL MAI CICĂLI

Alfred Henry Tyrer afirma, in cartea sa, ca “crede cu tărie că fericirea unui cămin este distrusă mai degrabă de obiceiul de a cicăli decât de oricare altul.

“Bărbatul poate suporta cicălitul o perioadă îndelungată, însă șansele sunt ca această atitudine să nu fie permanentă. Dacă are nevoie de liniște pentru a-și face viața suportabilă, atunci o va căuta în altă parte. Și este foarte probabil că așa o va face.“, afirma Alfred Henry Tyrer in cartea sa.- cum sa iti cuceresti barbatul

“Lasă-l să se relaxeze înainte de cină. Discută problemele de familie, după ce bărbatul din interior a fost satisfăcut.“, era sfatul pe care acesta il dadea femeilor.

,Dacă soțul are înclinații intelectuale și, din când în când, caută să-i explice soției mici chestiuni astfel încât să aibă și ea habar de lucrurile care îl interesează, iar ea, fără niciun comentariu, începe să citească din revista de modă pe care a lăsat-o jos, atunci putem fi siguri că, mai devreme sau mai târziu, în acel cămin va exista o ruptură“, mai scria reverendul.

citeste mai multe pe : showbizreport.ro

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.