
Rețeta zilei – Brânză vegană. A fi vegan în ziua de azi nu mai este de mult o chestiune de excentric, ci a devenit un curent din ce în ce mai răspândit. Rețeta de azi este pentru și despre vegani:
Ingrediente:
- Caju – 1 cană
- Apă – 1 cană și jumătate
- Drojdie – 1 linguriță
- Sare
- Ulei
- Zeamă de lămâie
Citește și: Rețeta zilei – chiftele vegane
Mod preparare:
Într-un vas cu apă, punem caju și lăsăm să absoarbă toată apa. Apoi, punem boabele caju în blender, alături de drojdie, sare, ulei și zeamă de lămâie. Amestecăm până când obținem consistența unei paste. Pe care o putem întinde apoi pe pâine.
O altă rețetă conține caju (1 cană), drojdie (3 lingurițe), praf de usturoi, sare, piper. Amestecăm totul în blender iar conținutul îl putem folosi ca și ”parmezan vegan” pe pizza noastră preferată. Poftă bună!
Sursă foto: Pixabay.com
Citește și: Rețeta zilei – castronul Buddha cu proteine
Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro
Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect