Rețeta zilei – Chifle cu usturoi, brânză și chiftele!

rețeta - chiftele

Rețeta zilei – Chifle cu usturoi, brânză și chiftele! Este weekend și nu ai chef să gătești ceva elaborat dar vrei totuși să îi răsfeți pe cei dragi? Nimic mai simplu, te salvăm noi cu această rețetă de chifle umplute cu sos de usturoi, brânză și chiftele.

Ingrediente: 

  • Chifle
  • Unt topit – 3 linguri
  • Usturoi – 2 căpățâni
  • Pătrunjel – 1 lingură
  • Mozzarella
  • Carne de vită tocată – 1 kg
  • Parmezan – jumătate de cană
  • Oregano – 1 lingură
  • Sare
  • Piper

Citește și: Rețeta zilei – cornuri cu ciocolată

Mod preparare:

Scoatem miezul din chifle, și din sosul de unt, usturoi și pătrunjel ungem fiecare chiflă pe interior și exterior. Adăugăm apoi câte un pumn mic de mozzarella. Separat, pregătim carnea pentru chiftele, din carne de vită, parmezan, oregano, sare și piper după gust.

Punem chiftelele la prăjit și după ce sunt gata, umplem fiecare chiflă cu ele, adăugăm parmezan, suc de roșii și punem la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade. Se servesc apoi calde. Poftă bună!

Sursă foto & rețetă: So Yummy

rețeta - tartufo 90x90Citește și: REȚETA ZILEI – Ocolul Pământului cu o înghețată!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.