Rețeta zilei – Duminica este despre pește. Somon la grătar

Rețeta zilei – Duminica este despre pește. Somon la grătar. Peștele este un element prezent în meniul românilor la orice mare sărbătoarea. său măcar în weekend. Cum azi este și duminică și avem și sărbătoarea Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul, rețeta zilei nu poate fi decât cu pește.

Ingrediente: 

  • Somon, file, 225 g.
  • Sare marină fină
  • Piper negru măcinat
  • Lămâi, 2 bucăți, feliate pe jumătate.

Citește și: Rețeta zilei – Chifle cu usturoi, brânză și chiftele!

Mod preparare:

Pregătim grătatul, încălzindu-l la foc mediu și ungându-l cu ulei. Condimentăm somonul cu sare și piper și apoi îl punem pe grătar, mai întâi cu partea unde avem și pielea. Lăsăm pe grătar nu mai mult de 3 – 5 minute, până când prinde o culoare ușor roșiatică. Apoi întoarcem file-ul pe cealaltă parte, adăugăm și lămâile și mai lăsăm pe grătar vreo 2 minute, timp în care se va rumeni. Apoi, nu ne mai rămâne decât să savurăm! Poftă bună!

Sursă foto & rețetă: Tasty

rețeta - raspberry cream cheese stuffedfrenchtoast close 90x90Citeste si: Rețeta zilei – tartă de zmeură și mure!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.