REȚETA ZILEI – Ocolul Pământului cu o înghețată!

înghețată - tartufo

REȚETA ZILEI – Ocolul Pământului cu o înghețată! Ce poate fi mai bun pentru zilele caniculare care deja ne dau târcoale decât o înghețată, desertul perfect. Și pentru ca să nu ne plictisim, azi facem ocolul lumii cu un pahar delicios de înghețată.

Italia

  • un borcan de Nutella
  • smântână

Turnăm ssmântâna în borcanul de Nutella, apoi amestecăm și punem la congelator pentru câteva ore și gata, avem înghețată Nutella. Dacă vrei să fim și mai extravaganți, luăm două cupe de înghețată Nutella, adăugăm o bomboană în interiorul înghețatei și punem la frigider din nou. Într-un vas separat punem fistic în înghețată și apoi rulăm înghețata cu bomboană prin amestem și punem la congelator. Gata, acum avem Tartufo.

Citește și: Rețeta zilei – ciocolată albă, nucă de cocos. Este clar, avem bomboane

Japonia

  • zahăr
  • făină de orez
  • apă

Amestecăm zahărul cu făină și apă și apoi acoperim vasul cu o folie, facem mici găurele în folie și punem la microunde. Coca astfel obținută o întindem și apoi, folosindu-ne de un suport de cubur de gheață, obținem mici gogoși, pe care le umplem cu diverse sortimente de înghețată. Deasupra punem cealaltă parte din aluat și apoi lăsăm la congelat. Hmm, delicioasele mochi sunt gata.

Sursă foto & rețetă: So Yummy

înghețată - oua1 90x90Citește și: Rețeta zilei – Oul, vedeta micului tău dejun!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.