Rețeta zilei – Pepenele gol pușcă

pepene - Screenshot 239

Rețeta zilei – Pepenele gol pușcă. Pepenele este regele verii, iar dacă tot avem șansa să ne bucurăm de el din belșug, îl putem folosi și pentru a ne juca cu diverse modalități de tăiere și decorare. Iar la final îl putem devora fără nicio urmă de regret.

Citește și: Rețeta zilei – Pizza cu fructe și ciocolată

Ingrediente
Pepeni – 2

Mod preparare
Curățăm un pepene în întregime de toată coaja. Apoi, cu un burete de bucătărie nou îi periem până rămâne roșu la culoare. Băgăm apoi la frigider. Un al doilea pepene îl tăiem pe jumătate, apoi secționăm cuburi pe fiecare jumătate de pepene, le scoatem cu lingura și le lăsam într-o singură coajă.
Apoi, le putem face o supriză sub formă de glumă invitaților noștri, punând primul pepene curățat complet în cojile rămase. Pe lângă surpriza de a vedea un astfel de pepene, toți cei prezenți la masă îl vor devora în doar câteva secunde.

pepene - Screenshot 232 150x150Citește și: Rețeta zilei – Chiftele marinate în sos de roșii cu mozzarella

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.