
Rețeta zilei – piept de pui umplut cu parmezan! Este fix rețeta de care ai nevoie pentru a obține o mâncare gustoasă, ușor de preparat, cu ingrediente la îndemână.
Ingrediente:
- Piept de pui (4 bucăți, medii)
- Făină (o jumătate de cană)
- Sare
- Piper
- Ouă (2 ouă mari, bine bătute)
- Pesmet (o jumătate de cană)
- Parmezan (1/3 cană, ras fin)
- Ulei de măsline (3 linguri)
- Sos marinara (2 căni)
- Mozzarella (170 g)
- Busuioc (6 frunze proaspete, tocate fin pentru garnitură.
Citește și: Rețeta zilei – cel mai bun suc de roșii din lume!
Mod preparare:
Se ia pieptul de pui și se condimentează cu sare și piper pe ambele părți, apoi se taie de la jumătate, nu de tot. În spațiul astfel obținut punem parmezan. Separat, în 3 vase, adăugăm ouăle bine bătute, făina și pesmetul amestecat cu parmezan și trecem fiecare piept de pui prin făină – ou – pesmet. Punem la prăjit preș de 4- 5 minute, apoi adăugăm sosul marinara și parmezanul rămas, după care punem la cuptor, la 200 de grade Celsius, pentru nu mai mult de 15 – 20 de minute.
Se servește cald și cu o ploaie de busuioc peste, la final. Poftă bună!
Sursă foto & rețetă: natashaskitchen.com
Citeste si: Cu Emma și Albertina în bucătărie – deliciu sau dezastru?
Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro
Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect