Rețeta zilei – piept de pui umplut cu parmezan!

rețeta - puiparmezan

Rețeta zilei – piept de pui umplut cu parmezan! Este fix rețeta de care ai nevoie pentru a obține o mâncare gustoasă, ușor de preparat, cu ingrediente la îndemână.

Ingrediente: 

  • Piept de pui (4 bucăți, medii)
  • Făină (o jumătate de cană)
  • Sare
  • Piper
  • Ouă (2 ouă mari, bine bătute)
  • Pesmet (o jumătate de cană)
  • Parmezan (1/3 cană, ras fin)
  • Ulei de măsline (3 linguri)
  • Sos marinara (2 căni)
  • Mozzarella (170 g)
  • Busuioc (6 frunze proaspete, tocate fin pentru garnitură.

Citește și: Rețeta zilei – cel mai bun suc de roșii din lume!

Mod preparare: 

Se ia pieptul de pui și se condimentează cu sare și piper pe ambele părți, apoi se taie de la jumătate, nu de tot. În spațiul astfel obținut punem parmezan. Separat, în 3 vase, adăugăm ouăle bine bătute, făina și pesmetul amestecat cu parmezan și trecem fiecare piept de pui prin făină – ou – pesmet. Punem la prăjit preș de 4- 5 minute, apoi adăugăm sosul marinara și parmezanul rămas, după care punem la cuptor, la 200 de grade Celsius, pentru nu mai mult de 15 – 20 de minute.

Se servește cald și cu o ploaie de busuioc peste, la final. Poftă bună!

Sursă foto & rețetă: natashaskitchen.com

rețeta - emmaalbertina 90x90Citeste si: Cu Emma și Albertina în bucătărie – deliciu sau dezastru?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.