Rețeta zilei – stufat de miel pentru masa de Paște!

rețeta - Stufatdemiel 1024x549

Rețeta zilei – stufat de miel pentru masa de Paște! Pregătirile pentru masa de Paște au intrat în linie dreaptă. Azi, conform tradiției, gospodinele vopsesc ouălele, dar se preocupă și de masa principală, mai ales de ceea ce vor găti in mielul proaspăt cumpărat. Rețeta de azi vine ca o salvare delicioasă!

Ingrediente:

  • 1 kg carne de miel cu os
  • 500 de grame suc de roșii
  • 3 legături ceapă verde
  • 3 legături usturoi verde
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 lingură boia dulce
  • 1 legătură de mărar
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 ceapă tocată mărunt
  • Sare
  • Piper

Citește și:

Mod preparare: 

Avem nevoie de foarte multe verdețuri (ceapă, usturoi, mărar, pătrunjel). Pentru carnea de miel, cele mai bune sunt pulpa și cotletul. Rumenim carnea, înmuiem verdețurile, adăugăm sucul de roșii, dimpreună c puțină apă caldă și punem totul la cuptor, la 180 de grade, pentru maxim o oră. Scoatem apoi stufatul din cuptor, adăugăm mărarul și pătrunjelul. Poftă bună!

Sursă foto & rețetă: Jamila Cuisine

rețeta - gradinuca la cuptor 90x90Citește și: Rețeta zilei – ”grădinuca la cuptor”, și de post dar și de dulce!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.