Revelion 2017 – cele mai căutate locații din România!

Revelion - revelion

Revelion 2017 – cele mai căutate locații din România! Niciodată nu e prea devreme să începi să îți faci planuri de unde vei petrece Revelionul. Iar când acest lucru se întâmplă la jumătatea lui noiembrie, ar cam trebui să te grăbești, asta dacă îți dorești să petreci noaptea dintre ani în unele din cele ma frumoase locuri din România:

1. Revelion în Ţara Moţilor: Salciua, Arieşeni, Garda de sus, Vârtop (judeţul Alba)

Din fericire în Ţara Moţilor nu am o singură locaţie de recomandat, ci mai multe. Am fost în toate aceste sate vara (mă rog, Vârtop nu e sat, dar acolo poţi face schi ;), însă iarnă niciodată. Şi dacă eu nu pot ajunge acolo iarnă asta, eventual poate te duci tu în locul meu şi faci nişte poze din alea specifice, cu peisajele rustice pitoreşti din zona. Nu uită că acolo tradiţiile folclorice sunt foarte importante şi cu siguranţă vei gustă nişte mâncăruri tradiţionale delicioase în noaptea de Revelion, şi nu numai. Poate ne aduci şi nouă nişte brânză bună! 😉

2. Revelion în zona Poiana Mărului (judeţul Braşov)

Atenţie că sunt mai multe Poieni ale mărului în România. Nu ştiu despre altele, dar eu vorbesc acum despre Poiana Mărului de pe DN73A, un drum nu foarte îndrăgit, pentru că are ceva gropiţe, dar care traversează o zona împădurită de excepţie. Am trecut pe acolo doar în fugă, dar m-au impresionat foarte mult pensiunile cochete precum şi cadrul natural mai mult decât revigorant. E locaţia ideală pentru o mini vacanţă de relaxare completă.

3. Revelion pe Transfăgărăşan

Şi ce dacă e închis iarnă între Cabană Capra pe partea din Argeş şi Bâlea Cascadă pe partea din Sibiu? Asta nu înseamnă că nu poţi să te bucuri de peisajele pe care ţi le oferă Transfăgărăşanul iarnă. Dacă ar fi să aleg eu, aş alege partea din Sibiu, că să pot urcă în ultima zi din 2011 sau în prima zi din 2012 cu telecabina la Bâlea Lac. Plus că de pe partea aia priveliştea de la poalele Munţilor Făgăraş într-o zi senină este mult mai ofertantă 😉

4. Revelion între Bucegi şi Piatră Craiului: satul Peştera

Dacă ţi-au plăcut pozele pe care le-am făcut luna trecută în Peştera, atunci cu siguranţă o să-ţi placă acolo şi iarnă. Este unul dintre cele mai frumoase locuri de pe culoarul Rucăr-Bran după părerea mea, aflat la doar 7 km de Moeciu. Aici ai cele mai bune privelişti atât spre Bucegi cât şi spre Piatră Craiului, şi nu e că şi cum ai avea ocazia asta la orice pas 🙂 Mi se pare locaţia ideală pentru cei care ar da oricând agitaţia din Bran, spre exemplu, pe liniştea de la ţară.

Citește continuarea pe Viajoa.ro

Sursă foto: Newsbv.ro

Revelion - teniarna 150x150Citeste si: Cum să ai grijă de tenul tău iarna

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.