Mesajul EMOȚIONANT transmis de Richard Gere: Niciodată n-o să putem fugi de iadul din interiorul nostru

Richard Gere: ” Niciodată n-o să putMesajul EMOȚIONANT al lui Richard Gere: Niciodată n-o să putem fugi de iadul din interiorul nostruem fugi de iadul din interiorul nostru - 172 4 1 1024x768

„Niciodată n-o să putem fugi de iadul din interiorul nostru”

Mesajul acesta este pentru mine, așa cum este și pentru voi. L-am citit de câteva ori și m-a dus în aceeași stare, starea aia de te doare sufletul, cu toate păcatele și limitările vieții. Richard Gere a vorbit pe pagina sa de Facebook despre adevăratele valori ce țin de suflet. Celebrul actor a vorbit despre altruism și mai a ales despre fericire, ca sens al vieții. Și uite așa, realizăm din nou câte griji inutile ne facem, în fiecare zi! Richard Gere nu este la prima încercare de a spune că sensul vieții este altul. Dacă vă aduceți aminte, același Richard Gere ( pe vremea când juca rolul unui cerșetor – Time out of mind) a mers pe stradă și a stat așa, ca un cerșetor. Nu l-a băgat nimeni în seama! Ce spunea el atunci?Richard Gere: ” Niciodată n-o să putMesajul EMOȚIONANT al lui Richard Gere: Niciodată n-o să putem fugi de iadul din interiorul nostruem fugi de iadul din interiorul nostru - gere

„Când am mers deghizat în persoană fără adăpost prin New York, nimeni nu m-a băgat în seamă. Am simţit ce înseamnă să fii un om fără adăpost. Oamenii treceau pe lângă mine şi mă priveau cu dispreţ. Doar o femeie mi-a dat ceva de mâncare. A fost o experienţă pe care nu o să o uit niciodată. De multe ori, uităm cât de binecuvântaţi suntem, nu ar trebui să luăm de bun acest lucru. Dacă putem să ajutăm pe cineva care are nevoie, ar trebui să o facem. După filmare, am dat mâncare şi câte 100 de dolari tuturor oamenilor fără adăpost pe care i-am întâlnit. Au plâns şi au fost recunoscători. Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”, a scris actorul american pe Facebook. ( sursa: evz.ro) 

Dacă ai chef, ascultă-l aici. Mărturisesc, Richard este minunat! Eu una, pot să mă spovedesc, Richard este genul ăla de bărbat care merită.

Citeste si: Povestea tragica a vietii lui Keanu Reeves. O lectie de urmat pentru noi toti!

La ceva timp după experiența „cerșitului”, presa redă acest mesaj al actorului, mesaj pe care mi-ar plăcea să îl citești.

Richard Gere: ” Niciodată n-o să putMesajul EMOȚIONANT al lui Richard Gere: Niciodată n-o să putem fugi de iadul din interiorul nostruem fugi de iadul din interiorul nostru - 172 4

„De-a lungul vieții sale, mama unui prieten a urmat un stil de viață sănătos. A preferat alimentația sănătoasă, nu  fumat, nu a băut, s-a ocupat cu sportul și a evitat să se expună la soare fără cremă de protecție. Ea mergea regulat la consultațiile nutriționiștilor și fizioterapeuților, urmându-le indicații cu strictețe. Pot să spun că această doamnă a exagerat cu grija pentru sănătatea sa. Are acum 76 de ani și a fost diagnosticată cu cancer tegumentar și neoplasm al măduvei osoase. Ea suferă și de osteoporoză avansată.

Pe de altă parte, tatăl unui alt prieten, nu și-a pus interdicții niciodată. N-a făcut sport, i-a plăcut să mănânce copios, punând untul direct pe șuncă, a consumat alcool și s-a bronzat până când pielea i se exfolia. Toată viața a ignorat sfaturile medicilor și a trăit așa cum i-a plăcut. Are acum 81 de ani și doctorii spun că are o sănătate de invidiat.

Niciodată n-o să putem fugi de iadul din interiorul nostru, oricât de mult nu ne-am strădui. Mai devreme sau mai târziu, ne va ajunge din urmă. Mama muribundă a prietenului meu a zis: ‘Dacă știam că viața mea se va sfârși astfel, nu aș fi ascultat de doctori, și mai degrabă aș fi trăit după bunul meu plac.’

Aceasta este viața și nimeni n-o să trăiască veșnic. Nu trebuie să fim nepăsători față de propria noastră persoană. Așa că fițivoi înșivă. Pentru restul lucrurilor pur și simplu nu mai ajunge timpul!”

Aceste gânduri au ca ecou cuvintele lui Dalai Lama, care ne încurajează de multe ori spunând că fericirea este sensul vieții noastre:

„Însuși scopul vieții noastre este fericirea, care este susținută de speranță. Nu avem nici o garanție cu privire la viitor, dar noi existăm în speranța de ceva mai bun. Speranța înseamnă să mergi mai departe, să poți spune ‘Eu pot face acest lucru’. Speranța aduce forță interioară,încrederea în sine, capacitatea de a face ceea ce faci în mod onest, corect și transparent.”

„Toată suferința din această lume provine din eul nostru care dorește să fie fericit. Toată fericirea care există în această lume provine de la cei care doresc ca ceilalți să fie fericiți.”

Sursa:  reporterul.ro

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.