Rihanna la Bucureşti – 2 zile până la concertul anului 2016 !

rihanna - rihanna2

rihanna - 12512343 855099124617082 730334330228149950 n 150x150Text de Andreea Panait

După două încercări de negociere pentru a o aduce pe Rihanna în România în 2012 şi 2015, în luna februarie am fost anunţaţi cu entuziasm de confirmarea concertului de pe 14 August.

Concertul se apropie cu paşi repezi, iar pretenţiile artistei pentru concertul din România sunt deosebite faţă de ale altor artişti.

„Un apartament cu veioze, canapele, pernuţe decorative şi plante de interior!”

Primul show susţinut de Rihanna cu siguranţă nu va trece pe lângă organizatori fără bătăi de cap. Cântăreaţa îşi doreşte amenajarea unui spaţiu special de relaxare în spatele scenei, în care să domnească confortul. Mâncarea organică, legumele bio, supele şi sushi sunt pe lista de opţiuni pentru meniu.

Cu peste 40 000 de bilete vândute şi cu o raţie aşteptată a spectatorilor de 50 000, concertul Rihannei nu a depăşit recordul stabilit de Robbie Williams anul trecut susţinut de 60 000 de spectatori.

Show-ul programat pentru în Piaţa Constituţiei face parte din turneul „Anti World Tour” care însumează 77 de concerte. Turul a debutat în Statele Unite ale Americii în lună martie şi se va încheia în Emiratele Arabe Unite la sfârşitul lunii noiembrie. Fiecare concert durează 90 de minute, spectacol pe parcursul căruia Rihanna etalează 7 ţinute în timpul celor 24 de piese susţinute.

Concertul este unul de promovare al noului album „Anti”  însă nu vor lipsi hit-urile binecunscute Umbrella, Rude Boy, We Found Love sau Four Five Seconds.

rihanna - rihanna 225x300

Până acum Rihanna a vizitat fiecare oraş în care a concertat şi a petrecut în cluburile de noapte. Bucureşti, pregăteşte-te!

Dacă pentru deschiderea show-rilor în America artistul preferat a fost Travis Scott, pentru Europa artista a apelat la Big Sean înlocuindu-l pe The Weekend, în timp ce în  deschiderea concertului în România ne va bucura prezenţa Deliei Matache – alegere personală a artistei.

Fiind a doua oară când aceasta concertează în deschiderea unui artist internaţional – primul fiind Robbie Williams în 2015, putem aprecia calitatea ei de artist confirmată în mod repetat şi de nume mari ale scenei.

Rihanna are o relaţie bună cu fanii şi reuşeşte să menţină contactul constant pe Facebook cu aceştia prin postări, ceea ce a făcut şi cu România prin îndemnul de a veni la concert duminica aceasta.

Aşadar, duminică maşinile se lasa acasă, dar nu se uită cheful de distracţie!

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.