RIHANNA și Drake, oficial un cuplu !

Rihanna - drake rihamma vma 1024x780

RIHANNA și Drake, oficial un cuplu ! Premiile MTV Video Music Awards au culminant cu unul dintre cele mai anticipate momente din show-biz: prima apariție pe covorul roșu a cuplului Rihanna-Drake. Drake i-a înmânat Rihannei premiul Video Vanguard, moment pe care l-a piperat cu un discurs înduioșător și plin de admirație pentru cântăreață, în care vorbește nu numai despre calitățile acesteia ale artistei, dar și despre Rihanna în calitate de persoană.

Cu toate acestea, punctul culminant a fost reprezentat de momentul în care Drake a mărturisit public că este îndrăgostit de Rihanna de 7 ani, de prima oară când a văzut-o, iar înmânarea premiului a culminat cu un sărut între cei doi și o confirmare evidentă a faptului că formează un cuplu. Fanii celor doi așteptau cu sufletul la gură ca rapperul să-și recunoască în mod public sentimentele pe care le are pentru Rihanna, în ciuda faptului că aceștia nu formau încă un cuplu.

„Este una dintre cele mai bune prietene ale mele din toată lumea. În toată viața mea de adult, am admirat-o, chiar dacă este mai tânără decât mine. Este o legendă în carne și oase în industria noastră, doamnelor și domnilor, destinatara premiului Michael Jackson Vanguard Award în 2016, Rihanna”, a fost discursul rapperului legat vedeta VMA.

Rihanna nu s-a lăsat mai prejos: „MTV, este o noapte atât de minunată, este un moment atât de frumos în cariera mea”, și-a început ea speech-ul. „Când mă gândesc la Premiul Vanguard și la faptul că l-am primit în această seară, tot ce îmi trece prin minte este țara mea. Vor fi atât de mândri, acesta este primul Vanguard care a ajuns în apropierea țării mele. Așadar, știți, succesul meu a început ca un vis. Dar acum, succesul meu nu este al meu. Este al familiei mele, este al fanilor mei, este al țării mele, este caraibian în întregime, este al femeilor, al femeilor de culoare, atât de mulți oameni simt că mica lor contribuție este o parte majoră a acestui puzzle și trebuie să vă mulțumesc pentru că mă susțineți din nou și din nou”

Rihanna a făcut un spectacol de zile mari pe scena VMA 2016. A avut patru numere de dans și și-a început prestația cu cele mai cunoscute melodie ale ei, „We’ve found love”, „Only girl” și „Where have you been”. Artista a schimbat mai multe ținute și o întreagă echipă de dansatori, cu ajutorul cărora a încins atmosfera.

Citește mai mult pe B1.ro

Rihanna - rihanna needed me photoshoot 4 150x150Citeste si: Stare de visare. RIHANNA indecent de frumoasă 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.