Întâlnire de gradul zero: Rihanna, primită de Macron la Élysée!

Rihanna - giphy

Întâlnire de gradul zero: Rihanna, primită de Macron la Élysée! Anunțul faptului că artista din Barbados va fi primită de noul președinte al Franței a făcut repede înconjurul lumii. Întâlnirea Macron – Rihanna va avea loc săptămâna aceasta, la Palatul Elysee.

Cum s-a ajuns la acest moment? Bineînțeles că totul a plecat de la RiRi, cea care, la finalul lunii iunie, a postat pe contul ei de Twitter (unde are peste 75 de milioane de followersi), un mesaj adresat liderilor lumii legat de contribuția acestora la creșterea educației globale. Întrebarea vine în contextul în care Rihanna este ambasador al Parteneriatului Global pentru Educație.

Citește și: Rihanna, premiată de Universitatea Harvard

Aceeași întrebare a mai fost adresată și carismaticului premier canadian, Justin Trudeau, cancelarului Angela Merkel sau liderului argentinian Mauricio Macri. Întâlnirea vine într-un moment bun și pentru tânărul președinte Macron, cel care, după victoria entuziasmantă din alegeri, deja se confruntă cu o scădere a popularității fără precedent, asta și ca urmare a unor decizii politice controversate, ultima dintre ele, cea a reducerii bugetului armatei, stârnind furia unei populații ce a trecut printr-o serie de drame teribile din cauza terorismului.

Nu se cunosc încă detaliile întâlnirii Macron – Rihanna, dar ele vor fi furnizate presei în curând, odată ce programul președintelui pe această săptămână este definitivat.

Sursă foto:

Rihanna - rihannajamal 150x150Citește și: Rihanna are iubit nou. Povestea de dragoste de la Ibiza

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.