Rihanna are iubit nou. Povestea de dragoste de la Ibiza

Rihanna - rihannajamal

Rihanna are iubit nou. Povestea de dragoste de la Ibiza. Rihanna este una din cele mai dorite femei din lume. Și nu degeaba, ea fiind una din cele mai frumoase, nonconformiste și de succes femei din lume. După despărțirea de Drake, artista nu a mai apărut în public cu vreun pretendent la statutul de iubit. Până în urmă cu doar câteva zile.

O sesiune de săruturi în piscină și internetul a luat-o razna, făcând cunoștință cu Hassan Jameel, noul iubit al artistei din Barbados. Iar de atunci, întreaga lume este cu ochii pe cei doi amorezați. Ziariștii i-au surprins astăzi în Ibiza, savurându-și zâmbăreți cafeaua. Și, vorba răutăcioșilor, cine s-ar putea abține să nu zâmbească în compania relei Ri Ri.

Citește și: Rihanna, premiată de Universitatea Harvard!

Dar cine este noul iubit al Rihannei, Jamal? Om de afaceri de 29 de ani din Arabia Saudită, cu o avere de peste 1.5 miliarde de dolari, cu o afacere de familie ce presupune drepturi exclusive asupra distribuției Toyota în Arabia Saudită. Și Toyota chiar se vinde acolo.

Controversele nu lipsesc din jurul celui mai nou cuplu din SUA, existând voci care spun că noul iubit al Rihannei a trecut mai întâi prin patul fotomodelului Naomi Campbell.

Sursă foto: dailymail.co.uk

Rihanna - Screenshot 216 150x150Citeste si: Rihanna, mătușa anului 2017

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.