Rihanna, în pericol. Un admirator fanatic a fost eliberat din pușcărie

Rihanna - giphy 1

Rihanna, în pericol. Un admirator fanatic a fost eliberat din pușcărie. A fi vedetă vine la pachet, dincolo de lucrurile frumoase, de bani, de fani în întreaga lume, și cu lucruri mai puțin plăcute, uneori chiar traumatizante. Cum ar fi să ai parte de oameni obsedați care ar fi în stare să facă orice pentru a ajunge în atenția ta, dar și a întregii lumi.

Un artist care cunoaște bine aceste lucruri este Rihanna. Adulată în lumea întreagă, un model pentru tineri, dar și o artistă cu un suflet deosebit, implicată în multe acțiuni filantropice, artista din Barbados este, în această perioadă, în pericol. Acest fapt a pus în alertă maximă gărzile ei de corp, odată cu eliberarea lui Salmir Feratovic, un fan obsedat de Rihanna și care a mai avut o serie de tentative a intra în apartamentul artistei.

Citește și: Rihanna lansează o colecție de bijuterii

Hărțuitorul a mai avut 3 tentative a intra în clădirea unde locuiește artista, iar ultima dată când a fost prins, asupra sa a fost găsită și o armă, un cuțit pe care acesta susținea că îl are pentru propria sa protecție. Obsesia lui Feratovic pentru Rihanna este evidentă dacă îi urmărești profilurile sociale, acelea unde fiecare postare a sa este dedicată Rihannei.

Sursă foto:

Rihanna - Shakira El Dorado 2017 2480x2480 150x150Citește și: ”EL Dorado” – noul album Shakira, locul 1 în 34 de țări din lume

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.