Rihanna, mătușa anului 2017

Rihanna - Screenshot 216

Rihanna, mătușa anului 2017. Dincolo de stilul ei nonconformist de a fi, dincolo de muzica ei ce cucerește întreaga lume, lăsând deoparte și acțiunile ei caritabile, Rihanna este, fără doar și poate, o familistă convinsă. Pe care dacă o întrebi ce iubește cel mai mult pe lume, îți va spune: nepoțica Majesty.

Rihanna este pur și simplu obsedată de a-i fi pe plac micuței Majesty și postează orice moment petrecut împreună pe Instagram. Ultimul eveniment împreună a fost chiar ziua lui Majesty, eveniment organizat tocmai de Rihanna și în care cele două au fost prințesele petrecerii.

Citește și: Rihanna, în pericol. Un admirator fanatic a fost eliberat din pușcărie

Nici din această frumoasă dragoste între mătușă și nepoata ei nu au lipsit controversele, anului trecut Rihanna stârnind mânia multor oameni printr-o poză ce a fost considerată total nepotrivită, Rihanna și Majesty împărțind un sărut, goale, pe marginea băii.

Sursă foto: Rihanna Instagram

Rihanna - yoga girls personalization 150x150Citește și: Slăbim prin … autohipnoză! Află cum!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.