Rihanna vs Pokemon Go, război total

rihanna - rihanna 1024x987

rihanna - 11903803 10207778919699687 4851904417865124386 n 3 150x150Text de Ionuț Iancu

Nu cred că există om care să nu fi auzit de Rihanna sau despre Pokemon Go, jocul care a cucerit și înnebunit o lume întreagă. Un joc care a reușit să strângă peste 40 de milioane de descărcări în nici o lună de la lansare. Și în jurul căruia s-au țesut mii de povești. Unii oameni îl consideră un instrument de manipulare, alții văd în el o oportunitate de a mai scoate oamenii din casă, de a-i face să se plimbe și să descopere monstruleții din orașul lor. Iar odată cu acești monstruleți, să descopere și locurile frumoase de care poate nici nu știau.

Pokemon Go a devenit un instrument de marketing excelent. Are toate elementele necesare pentru a putea să stârnească interes multă devreme de acum încolo. Iar din această poveste nu aveau cum să lipsească vedetele.

rihanna - rihanna 300x289

Când spui Rihanna, spui totul la superlativ. Voce superbă, frumusețe incredibilă, mișcări senzuale, toate ingredientele pentru ca fiecare concert ale ei să fie sold out, să te țină cu ochii lipiți de scenă pentru a savura fiecare mișcare, sunet. Dar, uneori, lucrurile nu stau chiar așa. În timpul unui concert ținut la Lille, în Franța, vedeta a oprit concertul câteva clipe, pentru a le vorbi oamenilor despre ce experiență unică poate fi un concert live, cerându-le astfel fanilor să trăiască momentele din timpul concertelor și nu să alerge după pokemoni.

Mai mult, Rihanna și-a continuat tirada și pe contul ei oficial de Twitter, unde a postat următorul mesaj: „Nu vreau să văd că daţi mesaje iubitelor sau iubiţilor. Nu vreau să văd că prindeţi vreun pokemon în timpul concertului„. Rihanna nu este singura voce din domeniul showbizului care are o reacție negativă față de noua religie a lumii, dar în mod cert este cea mai vocală.

Și, ținând cont de faptul că pe 14 august Rihanna vine la București, în cadrul turneului „The Anti World Tour 2016„, poate ar fi bine ca fanii români să știe deja că pot risca o reacție negativă din partea ei dacă vor fi văzuți că se joacă Pokemon Go.

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.