Rihanna, premiată de Universitatea Harvard!

Rihanna - rihanna

Rihanna, premiată de Universitatea Harvard! Rihanna este, nu există nici un dubiu, unul din fenomenele muzicale ale ultimilor 10 ani. Controversată, talentată, un model pentru mulți, un exemplu considerat negativ de alții.

O artistă cu o voce superbă, care a lansat hituri după hituri. Și care a fost prezentă și în România în august 2016, în unul din cele mai așteptate concerte. Acum, Rihanna revine în atenția publică, de data aceasta într-o postură cu totul neobișnuită, aceea de invitată premiată de către Universitatea Harvard.

Citește și: Stare de visare – Rihanna, indecent de frumoasă! 

Motivul pentru care Rihanna a fost prezentă la Harvard a fost acela de a fi premiată pentru titlul de „Personalitatea umanitară a anului„ – premiu menit să reliefeze contribuția sa excepțională adusă prin diverse proiecte umanitare. Care proiecte nu sunt deloc puține: un centru de oncologie pentru cancerul la sân construit la spitalul Queen Elisabeth din Bridgetown, Barbados; program menit să suporte cheltuielile universitare pentru studenții din Caraibe care pleacă să studieze în SUA plus eforturile permanente ale artistei de a oferi acces la educație fetelor din zone defavorizate ale lumii. â

Rihanna: „Am ajuns la Harvard! Nu credeam că voi spune asta într-o zi, dar este foarte bine! Nu este nevoie să fii bogat ca să ajuți pe cineva, nu trebuie nici măcar să ai o diplomă universitară„

Rihanna - rihanna25noiembrie 150x150Citeste si: [VIDEO]Rihanna are o rivală – cover fabulos pentru „Love on the brain„

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.