Robbie Williams, internat la terapie intensivă!

Robbie Williams - giphy 9

Robbie Williams, internat la terapie intensivă! Vestea că Robbie Williams a fost internat la terapie intensivă vină la o lună de zile după ce artistul și-a anulat turneul mondial și concertele din Rusia.

În cadrul unei înregistrări video publicată la 24 octombrie cu titlul ”Mulțumesc foarte mult” pe contul său de pe site-ul Youtube, fostul component al trupei Take That a ridicat întrucâtva vălul de mister din jurul dispariției sale încercând să îi liniștească pe fanii săi și să reducă la tăcere multiplele zvonuri care au circulat pe această temă după întreruperea turneului.

Citește și: Cum a fost la concertul lui Robbie? I hate Lumy!

”Ce fac eu? Sunt bine”, a declarat Robbie Williams la începutul filmării realizată într-o grădină. Îmbrăcat cu un tricou simplu, pantaloni scurți și cu o șapcă pe cap, artistul în vârstă de 43 de ani a explicat că ”de cinci săptămâni se recuperează după o boală”.

”Din păcate, (boala) a intervenit chiar în timpul turneului — un turneu care mergea foarte bine, cu un public care a fost incredibil, eu am fost bine, formația a fost uimitoare”, a povestit cântărețul.

”Am fost un soldat, trebuia să termin acel turneu, trebuia să ajung la Moscova, trebuia să ajung la Sankt Petersburg… apoi am primit niște rezultate medicale foarte îngrijorătoare și am ajuns la terapie intensivă”, a precizat Robbie Williams.

Continuare știre pe Agerpres

Sursă foto: Giphy

Robbie Williams - inna 150x150Citește și: [VIDEO] INNA, cifrele unui artist care a cucerit lumea!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.