Rochia peste PANTALON, o ținută COOL!

rochia peste pantalon - Dress Pants 10 cedric charlier resort 17 683x1024
Galerie Foto

rochia peste pantalon - sandalele gladiator 6 150x150Text de Andreea Panait

Rochia peste PANTALON,  o ținută COOL! 2017 soseşte cu trend-ul purtării rochiei peste pantaloni. Stil abordat de Louis Vuitton şi Ellery precum şi de către alte staruri ale street fashion-ului,  fenomenul de layer-ing este din ce în ce mai iubit.

Așa că dacă ai haine in șifonier de care te-ai despărți cu greu, însă nici nu găsești un moment potrivit să le porți prea des, poți profita prin încercarea de noi combinații. Dacă un element este mai nou decât celălalt nu va face decât să dea un aer fresh.

4 moduri în care poţi purta o rochie peste pantaloni :

  • Atât o rochie lungă cât şi una scurtă sunt variante care pot crea un look nonconformist. Dacă preferi rochia lungă ia-o pe cea cu crăpătură adâncă prin care ţi se poate vedea piciorul. Altfel, care mai este sensul?
  • Atunci când alegi o rochie scurtă combin-o cu o pereche de pantaloni până la gleznă. Totul scurtat! Oamenii sigur îţi vor aprecia alegerea şi modul deştept de a combina elementele.
  • Rochie cu blugi! Indiferent de ţinută denim-ul invoca un aer relaxat. Ia-ţi blugii preferaţi, asociază-i cu o rochie şi va părea că nici nu te-ai chinuit înainte să ieşi din casă, totuşi vei arăta foarte cool!
  • Joacă-te cu proporţiile. Nu te feri de combinaţiile mai excentrice. Dă volum părţii de jos printr-o pereche de pantaloni largi până la gleznă şi adaugă-i un top lung mai cambrat pe corp. Încearcă mai multe variante până găseşti una care ţi se potriveşte.
  • Dacă nu eşti obişnuită cu un astfel de stil, dar totuşi vrei să încerci – asociază ţinuta cu o pereche de pantofi cu toc. Îţi va părea mai uşor de purtat pentru că te vei simţi mai sexi. Distrează-te experimentând!

foto: fashionmagazine.com/ vogue/

rochia peste pantalon - Confesiunile unui b  rbat 150x150Citeste si: Când BĂRBAŢII intră în COMPETIŢIE

Ai si tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE – Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.