ROMÂNIA frumoasă. TVR difuzează ultimul episod din Wild Carpathia

Wild Carpathia - 1f6d40eea135ac6837ac3a178a1aadf0

ROMÂNIA frumoasă. TVR difuzează ultimul episod din Wild Carpathia. Noi suntem mândri uneori doar declarativ cu tot ce are țara aceasta de oferit lumii. Când ne întreabă străinii, ne lăudăm, dar când rămânem doar noi cu ea, luăm România și ștergem pe jos cu ea, o terfelim ca pe un dușman.

A fost nevoie să apară acest proiect extraordinar, Wild Carpathia, susținut inclusiv de Prințul Charles, ca să vedem România prin ochii unor străini și să înțelegem cât de norocoși suntem. Și iată că vine și vestea bună: Cel de-al patrulea episod al seriei de documentare Wild Carpathia, care este şi ultimul, va fi difuzat luna viitoare de Televiziunea Română. Noua producţie regizată de prezentatorul britanic Charlie Ottley se numeşte „Seasons of Change” şi promovează frumuseţile, tradiţiile şi zonele rurale pe timpul iernii.

Referitor la acest ultim episod, Ottley a declarat: „Sunt extrem de încântat de acest ultim episod din seria Wild Carpathia. Am lucrat 14 luni la acest proiect şi am prelucrat peste 90 de ore de filmare într-un material de 55 de minute.„

Sursă foto: Paginaeuropeană.ro

Citește continuarea pe Paginademedia.ro

Wild Carpathia - Bucure  tiul ar vorbi 2 150x150Citeste si: Dacă Bucureștiul ar vorbi, oare ce ar spune?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.