Duminică istorică în România – se anunță proteste fără precedent!

România - piatavictoriei 1024x576

Duminică istorică în România – se anunță proteste fără precedent! În cea de a 6-a zi consecutivă de proteste, Bucureștiul și întreaga Românie se pregătesc să fie parte a celor mai mari manifestări civice din istoria post decembristă.

În ciuda faptului că aseară, într-o declarație de presă, premierul Sorin Grindeanu a anunțat că se va abroga OUG 13/2017 privind modificarea Codurilor Penale, lumea nu privește cu încredere declarația și continuă să vină spre Piața Victoriei, locul unde azi organizatorii se așteaptă la câte sute de mii de oameni prezenți.

Citește și: Imaginea zilei – România a ieșit în stradă!

Într-un demers fără precedent, oameni din întreaga țară au anunțat că vin și ei în București, pentru a se alătura manifestanților. La primele ore ale dimineții, un tren din Cluj a adus 60 de manifestanți care au fost conduși la gara din Cluj de zeci de mii de oameni. Încă de la această oră, când a început și ședința de guvern ce va abroga OUG 13 și, spun surse politice, va aduce și demisia Ministrului Justiției, câteva sute de oameni deja sunt adunați în fața Guvernului.

Remintim că România este scena unor demonstrații fără precedent de marți, 31 ianuarie, ziua în care Guvernul Grindeanu a adoptat o Ordonanță de Urgență, nr 13/2017, care modifică Codurile Penale și, spun majoritatea juriștilor, pun o frână extrem de importantă în lupta anticorupție.

România - liviu dragnea 605x 150x150Citeste si: Liviu Dragnea a decis abrogarea OUG 13

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.