IMAGINEA ZILEI – Show de excepție al României la Eurovision 2017

Eurovision - ilinca  ialexflorea

Eurovision - ilincasialexflorea2 150x150IMAGINEA ZILEI – Show de excepție al României la Eurovision 2017 Momentul mult așteptat de toată România și anume prestația Ilincăi Băcilă și a lui Alex Florea în cea de a doua semifinală a Eurovision ne-a făcut pe toți să visăm. România chiar are o șansă mare de a câștiga competiția.

Ilinca și Alex au avut de toate în reprezentația lor: muzică, Yodel cântat divin, o sală electrizată de show-ul lor. Și asta chiar dacă, cu puțin timp înainte de începerea semifinalei, Alex a avut ceva probleme cu cel mai greu element al coregrafiei: urcatul pe tun.

Citește și: Lacătele dragostei din Paris au fost scoase la licitație

„Organizatorii ne-au oprit mai multe mișcări, pentru siguranță, printre care și aceea în care eu mă urc pe tun în timp ce el se deplasează. A trebuit să regândesc săritură mea și am avut foarte mari emoții, chiar și la repetiția de ieri dimineață. Mă bucură că în show-ul care a contat cel mai mult și unde juriul a punctat a ieșit totul perfect” (Alex Florea)

Sursă foto: Eurovison România

Eurovision - Screenshot 129 150x150Citește și: [VIDEO] Carla’s Dream are videoclip nou: ”Până la sânge”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.