Emoții mari – România intră în semifinala Eurovision 2017!

eurovision - moldovaeurovision

Emoții mari – România intră în semifinala Eurovision 2017! Mâine, începând cu ora 22, în direct pe TVR1, reprezentanții României la Eurovision, Ilinca și Alex Florea intră în bătălia pentru finala Eurovision de pe 13 mai.

Ilinca și Alex vor intra de pe poziția a cincea în cea de a doua semifinală și vor interpreta piesa ”Yodel It”.  Alături de reprezentanții noștri, în această seară vor mai cânta și soliștii din: Serbia, Austra, Macedonia, Malta, Olanda, Ungaria, Danemarca, Irlanda, San Marino, Croaţia, Norvegia, Elveţia, Belarus, Bulgaria, Lituania, Estonia, Israel.

În finala Eurovision 2017 sunt calificate direct Ucraina, gazda competiției și câștigătoarea trofeului în 2016, cât și cele cinci mari state finanțatoare ale concursului: Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie.

Citește și: Ilinca și Alex Florea – reprezentanții României la Eurovision 2017!

Prezent în studioul Perfect Imperfect, Dan Manoliu a prefațat această seară „Emoțiile pentru cei de pe scenă sunt mari. Dacă ocupăm un loc bun, meritul este al cântăreților. România are o piesă care după părerea mea va fi în top 10. Casele de pariuri sunt cele mai importante, locul pe care îl ai acolo este cel care, de cele mai multe ori, iese și la final”.

Sursă foto: publika.md

eurovision - ilincasialexflorea 150x150Citește și: A început Eurovision 2017 – Moldova, în finală

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.