Românii au talent – fenomenul Lorelai!

lorelai - lorelai

Românii au talent – fenomenul Lorelai! Despre show-urile de talente se pot spune foarte multe. Din partea fiecărei tabere, cea a susținătorilor sau cea a celor care nu văd nimic bun în desfășurarea de forțe a unui astfel de program. Dar, dincolo de controverse, de interesul strict de marketing, un astfel de show oferă unor oameni șansa pe care au așteptat-o o viață întreagă.

Iar unele cazuri sunt cu adevărat unice, speciale, cutremurătoare. Așa cum este povestea micuței Lorelai, cea care, în ediția de aseară a Românii au Talent a emoționat o țară întreagă până la lacrimi și a adus cel de al treilea Golden Buzz (butonul care o trimite direct în semifinală).

Citește și: Horoscop special: talente şi sensibilităţi pentru COPII după ZODIE

Alberta Moșneguțu (Lorelai) este o poveste pe cât de tristă, pe atât de impresionantă. Fără mâini, abandonată la maternitatea din Târgoviște, este înfiată de asistenta maternală Veronica Pârvulescu. Problemele ei nu se opresc doar la lipsa mâinilor, copila nu avea să vorbească până la vârsta de 3 ani, iar primii pași i-a făcut la 4 ani. Un ghemotoc de om ce părea condamnat. Numai că nu a fost așa.

Acum, la cei 13 ani ai săi, Lorelai are deja 4 cărți scrise…cu degetele de la picioare. A câștigat zeci de premii la concursuri de poezie, muzică sau pictură. Iar de ieri seară, odată cu apariția în show-ul de talente, Alberta a cucerit o țară întreagă cu vocea ei incredibilă.

 


Romanii au talent 2017: Lorelai Mosnegutu – Interpreteaza piesa A million stars pe romaniiautalent.protv.ro

Sursă foto: libertatea.ro

lorelai - selfportraitasdarwin 150x150Citeste si: Tablou al lui Adrian Ghenie a fost vândut cu 3.2 milioane de lire!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.