S-a stricat fierul de călcat? TRUCURI pentru haine călcate și fără el

fierul de călcat - FEMEI FIER CALCAT 720x400 c

S-a stricat fierul de călcat? TRUCURI pentru haine călcate și fără el. Când e să fie o zi din aia în care nimic să nu meargă, nu ai ce face decât să găsești variante prin care să ocolești destinul potrivnic. Cum ar fi de exemplu acel moment în care ai o întâlnire extrem de importantă și cel mai important aliat al tău, fierul de călcat, te-a părăsit.

Ce e de făcut? Simplu, lași fierul de călcat deoparte și cauți alternative inedite de a avea hainele călcate. Ai tot ce îți trebuie la tine în casă !

1. Cum să calci hainele cu placa de păr

Placa de păr este perfectă pentru zonele greu accesibile, printre care se numără gulerele și faldurile mici ale materialelor. Setează placa de păr la o temperatură medie, ține-o pe bucata de material dorită și așteaptă timp de câteva secunde. Este recomandat să te asiguri că placa de păr nu are reziduuri de păr sau produse de styling pe ea, deoarece acestea îți pot deteriora hainele. De asemenea, evită să folosești placa de păr pentru a călca țesăturile delicate.

2. Cum să calci hainele cu un amestec de apă și oțet

Aceasta este o metodă perfectă pentru chimiștii în devenire. Se amestecă oțet alb din vin cu apă, păstrând o proporție de 1:3. Se adaugă această compoziție într-o sticlă de plastic cu pulverizator și se agită ușor. Acum, îți mai rămâne doar să stropești cutele de pe haine.

Citește continuarea pe Dcnews.ro 

Sursă foto: fashion365.ro

fierul de călcat - barbat calcand 150x150Citeste si: Cum blochezi un BĂRBAT? Îl pui să calce !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.