S-a „legalizat” SWING-ul în politică!

S-a "legalizat" SWING-ul în politică! - 11401012 10205603877311188 7810899503282353166 n 1

Muncesc de la 19 ani. Dumnezeu, părinții şi conjunctura m-au ajutat să pot să exist. S-ar spune că m-am descurcat bine. Am tras ca un câine! Am jurat că nu mă mai enervez şi nu mai explic lucruri de domeniul evidenţei. Dacă totuşi citeşte cineva aceste rânduri, vă rog să vă gândiţi la viitor. 

E perioada concediilor, probabil că şi de-asta suntem aşa  pasivi. Am ajuns să fim din ce în ce mai sătui şi gravităm exclusiv în jurul propriei existente. Nu ne mai implicăm, nu mai votăm şi când o facem …îţi vine să dai cu basca de pământ.

Mă adresez acum celui mai ruşinos Parlament din ţară asta. Să vă fie RUȘINE!
Am tot vrut să scriu ieri, după ce am văzut cum au rezolvat senatorii şi deputaţii conflictului de interese legat de angajarea rudelor la cabinetele parlamentare. Este fascinant să te uiţi la ei cum, ca nişte hiene, rezolvă pe ultima sută de metri chestiunile IMPORTANTE…pentru ei!

    Ştiaţi că în încercarea de a nu se alege cu un dosar penal, politicienii îşi angajează în tip încrucişat soţiile? Mi-a şoptit o vrăbiuţă ieri. Nu m-aş fi gândit! Şi dacă aşa faceţi cu soţiile, cu amantele cum faceţi? S-a „legalizat” SWING-ul în politică!Eu cu nevasta ta, tu cu a mea! Banul să iasă! 

     Deşi acest tip de prostituţie pe bani publici este la ordinea zilei, legalizarea prostituţiei n-are nicio şansă. Câtă ipocrizie…
Vouă nu vă este teamă pentru cum o să arate ţara asta după noiembrie 2016? Mie,  cam da. Cu impotența PNL, PSD are drum drept și sigur! Au rezolvat conflictul de interese de până în 2013, modelează ei și abuzul în serviciu, dacă se apucă şi de corupţie o să ajungem îngropaţi între mafioţi. De apărarea lui Corlăţean şi scuipatul dat în ochii diasporei, ce să mai zic? Ne merităm soarta!
Mai am o singură durere, România este și România copilului meu!

România copilului meu este puturoasă, îi plac banii făcuţi uşor, este ţara tuturor contractelor păguboase cu statul. Este ţara în care se ridică ziduri( la propriu) împotriva minorităţilor, ca dovadă clară a impotenţei decidenților. România este ţara lui Ţepeş, dar este măcelărită pe altarul lui: „hai să facem o combinaţie!”

România este ţara fără autostrăzi, dar cu mare atenţie financiară pentru gropile din trafic. Banul să iasă!
România lor este ţara care pune la zid homosexualii, dar apreciază violul în grup ca distracţie de weekend! 
România ta iubeşte copiii, dar îi recompensează cu o alocaţie mizerabilă.
România noastră se bate în piept că e civilizată, dar scuipă seminţe la colţ de stradă.
România, dragi prieteni, te înjură, dar îţi cere să îi vorbeşti cu dumnevoastră!

Îmi pare rău. Atât!

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.