Cât de tare e să fii îndrăgostit!

să fii îndrăgostit - smiley indragostit desi n am vrut 6 1024x683
Cât de tare e să fii îndrăgostit. Băi, treaba asta cu îndrăgosteala e chimie pură. Mereu am apreciat momentele alea de început, în care te cauţi, de vânezi, te expui. E nebunie totală a simţurilor. E …pur şi simplu Rai!
În iubire, primele întâlniri sunt magice, nimeni nu caută să vadă defectele, e prea faină treaba să stai să cauți cusururi…ca o soacră. “Contemplarea a doi indragostiti este un spectacol rezervat zeilor.” , scria Goethe. Ce spectacol este să admiri doi oameni amorezați. Cu zâmbete și stângăii, cu timidități și efervescențe de moment, cu inimi și mâini ce se caută, ca într-un dans continuu al iubirii.
Cand ești îndrăgostit nu e timp de certuri stupide, când ești amorezat nu e timp de anxietăți sau calcule prea fixe, când ești îndrăgostit vrei să fii, să simți, să arzi, să plutești cu…ea! Altceva nu există.
Și mai e ceva tare când e vorba de îndrăgosteală. Treaba e că nu te anunță când te lovește.Ți se întâmplă și aia e. Deal with it! Fie că ești într-o relație sau nu, vine o zi când te nimerește Cupidon,  de n-ai să înțelegi ce ți s-a întâmplat. Știu, nu e cea mai simplă situație, dar pe bune că merită!
Ce mi-a venit cu îndrăgosteala? Rămân un fan declarat al acestei nebunii de moment, al acestei inflamări a sufletului și …mai am ceva de spus în „apărarea” mea. Am ascultat cea mai nouă piesă al lui Smiley.  Uite!
să fii îndrăgostit - s   fii   ndr  gostit 300x167
Vezi aici cea mai noua piesă a lui Simley :   Îndrăgostit
Foto: vocearomaniei.protv.ro

să fii îndrăgostit - comunicare in cuplu 150x150Citeste si: De ce vorbim LIMBI DIFERITE în iubire?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.