Sa fim eficienti!

- Fotor 143590769068949 576x1024

 

Nu vreau sa fiu parintele perfect. Nici n-as avea cum.

Eficient? Parinte eficient, cum va suna?

- Fotor 143590769068949

 

Asa ca m-am hotarat sa arunc o privire pe cartea lui Thomas Gordon. N- as vrea sa fiu „concediata rapid”  din noua mea meserie de mama! Va propun spre analiza: Capitolul 2, pagina 28.

” Cand oamenii ajung parinti, li se intampla ceva ciudat si regretabil. Incep sa-si asune sau sa joace un rol si uita ca sunt oameni. […] Aceasta groaznica povara a raspunderii constituie o provocare pentru aceste persoane transformate in parinti. Simt ca trebuie sa aiba mereu sentimente statornice, sa-si iubeasca mereu copiii, sa le accepte si tolereze totul in mod neconditionat, sa renunte la propriile nevoi egoiste si sa se sacrifice pentru copiii lor, sa fie intotdeauna corecti si, mai presus de orice, sa nu faca aceleasi greseli ca parintii lor. Desi aceste intentii bune sunt de inteles si de admirat, ii fac de obicei pe parinti mai putin eficienti.”

Note to myself:  Sunt si raman OM… inainte de a mi se  spune mama,  am nevoi doar ale mele, sacrificiul trebuie sa fie facut cu cap , iar femeia din mine nu a murit! Sa fim eficienti! - Fotor 143590773972360

Live & Believe

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.