Sa legalizam Prostia. Coruptia am rezolvat-o!

- unnamed4 1024x576

Fiind PREMIER paduri cutreieram
Şi mă culcam ades lângă GUVERN,
Iar braţul drept sub cap eu mi-l puneam
S-aud cum suna ECONOMIA -ncetişor:
Un freamăt lin trecea din SPAGA-n SPAGA
Şi un SALARIU inflorea adormitor.
Astfel ades EU SI AI MEI nopţi întregi am mas,
Blând îngânat de-al valurilor, ca-n MIAMI, glas.- unnamed3

Sunt intr-o stare poetica azi. Este vinovata vremea asta tomnatica. Imi vina sa scriu o balada despre politicieni. Ce baieti…Oare v-am spus ca nu imi place James Bond. V-am spus! V-am mai spus oare ca  nu imi place nici cand politicienii, indiferent cum se numesc…joaca rolul lui  Bond?

Eroul, salvatorul, the one, the man!

Sa o luam cu inceputul. Ma macina curiozitatea, nu de alta. Cum de abia acum aflam ca avem bani pentru medici. 25 la suta crestere salariala, efort bugetar – 1,7 miliarde lei anual. Pai ce facurati, bre,  pana acum? Ca doar uite, doctorii vor, pot si merita.  Au demonstrat in timp ce plecau sa profeseze in alta tara. Au o singura nevoie, un sistem de sanatate SANATOS . Nu stiti cum sa faceti asta?

“Nu cred ca exista o solutie magica pentru sistemul de sanatate”, ne spune azi premierul. - 646x4044

foto: adevarul.ro

Pai nu de magie avem nevoie, mon cher! E nevoie de manageri bine platiti, care sa nu fie parte dintr-un sistem corupt.

 • Magia nu e tratament pentru coruptie, dom’ premier!
 • Magia nu e nici tratament pentru indiferenta!
 • Magia nu te ajuta cand iti lipsesc medicamentele si trebuie sa le aduci de-acasa.
 • Magia nu te ajuta nici cand le spui copiilor bolnavi de cancer sa astepte, ca n-ai facut rost de bani pentru medicamente !

Daca e sa vorbim despre magie as face in asa fel incat sa dispari! Hocus- pocus si te-ai dus!

Si te-ai mai gandit la ceva? Sa legalizam spaga la medici? Ma scuzati, „contributiile pacientilor”. Voi ati baut de curand o cafea cu Bunea Stancu?  Bunea Stancu, baronul PSD de Braila care spera sa invatati sa simtiti pulsul.

Gheorghe Bunea Stancu -Pres. CJ. Braila- 09 Decmbrie 2013

 • „Te duci la casierie si pui pe numele medicului respectiv ce suma vrei.
 • In felul acesta, de-abia imi dau seama si eu care doctor se comporta frumos, dupa numarul de chitante taiate pe numele lor.
 • Doctorul isi imparte banii cu colectivul
 • O cota revine spitalului, in jur de 20% propusesem noi, dar din pacate, nu am corespondent la Bucuresti, cu care sa vorbesc acest subiect.
 • Astia, cand le spui, se uita precum curca-n lemne!
 • Se cunoaste ca oamenii nu au stat in spitale, nu simt pulsul unui spital”

Cine e Gheorghe Bunea Stancu?  El e!

 

Astia sunt liderii politici. Ei sunt calea, lumina si adevarul!

Sa revin, nu mai bine le dati medicilor salarii asa cum merita? Mi s-ar parea mai simplu. Si oare cum o sa verificati daca pacientul plateste de drag ? Si daca o sa aflam ca a dat omul de nevoie, ca altfel nu se uita la el nici brancardierul?  Atunci ce facem? Si  cu profesorii ce faceti, dar cu functionarii publici? Vai de noi, Cutia Pandorei!

Ce am mai putea legaliza?

SPAGA PENTRU PARLAMENTARI – Ca sa nu va mai chinuiti sa ii salvati ulterior. Sa strangeti voturi, sa negociati, sa faceti zid!  Sa fie liniste si pace in Parlament! Imunitatea sa fie nu pentru declaratii politice, ci pentru spaga!

TRAFICUL DE INFLUENTA –  Ca sa nu va mai feriti cand va negociati influenta. Sa nu va mai chinuiti sa vorbiti incet prin cimitire, toalete, in lift sau la spa. Sa legalizam faptul ca o mana ajuta pe cealalata si impreuna fac ca business-ul sa mearga ca uns. Banul sa iasa!- spaga din cimitir

foto:hotinfo.ro

COMISIONUL DIN CONTRACTE PUBLICE  – Ca sa nu mai avem comisioane diferite. La Bucuresti 10 %, la Constanta 50%. Sa fie unitate intru comision. Caci, vorba ceea… e ban public. Sa circule si sa ajunga la toti baietii destepti!

Ca si concluzie – cine ne conduce?

 • PSD datorie –  7 milioane euro – conturi blocate, plange Dragnea dupa cotizatii ca un copil mic!
 • PNL datorie –  7 milioane euro  – conturi blocate, Alina Gorghiu zice ca nu-s din mandatul ei si ca finantarea in campanie se va face la vedere. Pe bune?!

Voi sunteti alternativa? Voi sunteti viitorul? E clar! Case closed!

 

 

Live & Believe

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.