Cum să îl faci să NU te uite?

să NU te uite - femeie barbat

să NU te uite - georgiana 150x150Text de Georgiana Arsene

Sau să fie mereu cu gândul la tine, să îl seduci pentru viaţa asta şi pentru cele viitoare, etc. Netul e plin de sfaturi de la „enşpe” mii de doamne şi domnişoare care au impresia că deţin calea, adevărul şi viaţa în această privinţă. Cum să îl faci să NU te uite?

Dar tot ele ne spun să nu îl sunăm pe bietul bărbat că acela se plictiseşte şi fuge. Că, de! Îi place vânătoarea şi noi îi arătăm că suntem disperate. Pe de altă parte, tot ele vin şi ne sfătuiesc ce să îi scriem ca să nu ne uite.

Se cam bat cap în cap ideile astea, dar, în fine, probabil trebuie adaptat totul în funcţie de situaţie şi de gradul de inteligenţă – nu mă arunc până acolo încât să zic şi de cultură sau educaţie al bărbaţilor. Pentru că, nu-i aşa, noi, femeile, suntem nişte fiinţe sensibile, spirituale, tandre şi pline de calităţi, în timp ce specia masculină este un rău necesar.

Îţi dau un sfat ţie, femeie a secolului în care ne aflăm: nu fă greşeala să crezi că, dacă îi trimiţi potenţialului iubit un citat de iubire din, să zicem, Haruki Murakami, acela pică pe spate şi se gândeşte automat cât eşti tu de cultă în cap şi ce discuţii despre amorul în literatura contemporană aţi putea avea când cerul îşi prinde la butonieră mantia zilei.

Mult mai simplu este să îi trimiţi o poză cu tine îmbrăcată doar cu un prosop. Aşa se va grăbi şi el să vină mai repede acasă. Totuşi, fii precaută şi verifică să nu fie vreun meci în seara aia, că, în cazul acesta, motivul e Messi şi nu tu.

să NU te uite - femeie barbat

Doi: bărbaţii nu prea – lol- înţeleg subtilităţile. Aşa că nu îi scrie: „Mi-am muşcat buza de jos”, pentru că el va crede că deja sângerezi şi îţi va sugera să îţi dai cu nişte Baneocin, să nu apară infecţii. Nu e mai simplu să îi spui că vrei să îl săruţi?

Trei: Când un bărbat îţi spune că se gândeşte la tine şi la corpul tău nu îţi suna prietenele să vă uitaţi la rochii de mireasă. Şi nici nu îi răspunde că deja ai chemat-o pe maică-ta la tine să vă dea binecuvântarea. Nu numai că îl vei speria, dar s-ar putea ca mesajul acesta să aibă acelaşi efect de afrodiziac ca şi o poză cu Ioaniţoaia sau Betty cea urâtă.

Şi atunci, cum îl faci, totuşi, să nu te uite? Aici avem mai multe variante, depinde doar de unghiul din care priveşti lucrurile. Fie, după o noapte de amor îi trimiţi un sms în care îl întrebi dacă tot ce s-a întamplat a fost un DEMO- îţi garantez că nu te va uita toată viaţa, fie îi spui că, dacă te părăseşte îţi iei câinele şi te arunci de pe bloc-nici aşa nu o să te uite, fie îi arăţi că eşti mai bună decât el şi, prin urmare, nu ai nevoie de tertipuri pentru a-l face să nu te uite.

Concluzia e simplă: după tramvaie şi bărbaţi să nu fugi niciodată…

PS: Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu bărbați din viața noastră trebuie să fie întâmplătoare.

să NU te uite - 13015042 1167620059915900 1358787715 n 150x150Citeste si: Dacă vrei o femeie PUTERNICĂ, fii DEȘTEPT!

Suntem si pe FACEBOOK . Da-ne un LIKE -Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.