Special Olympics România! Fii si tu suporter!

- Special Olympics Romania1

Fiecare dintre noi poate face ceva pentru sportivii nostri care participa la Special Olympics România.  Ma bucur ca exista oameni care isi pun la bataie toata forta, inteligenta si creativitatea . Conceptul campaniei de imagine, semnat Cohnandjansen JWT si Atelieru.ro ii incurajeaza pe sortivii consacrati sa fie alaturi de sportivii Special Olympics Romania, cu ocazia participării acestora la Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics de la Los Angeles.

Uite cum poti sa ii ajuti si TU.

Intra pe Special Olimpics Romania  si alege o echipa.Eu m-am inscris deja  in echipa Gabrielei Szabo.  Si tu poti sa dai o mana de ajutor! Fii si tu suporter!

Orice sportiv merita sa se bucure de aprecierea fanilor. 

- Special Olympics Romania

Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics de la Los Angeles se vor desfășura în perioada 25 iulie — 2 august, echipa României avand o delegație compusă din 29 de sportivi care vor concura la înot, gimnastica artistică, bocce, tenis de masă, fotbal unificat și atletism.

Keep up the good work! 

Vezi mai multe si pe forbes.com

 

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.