De ce e bine să o laşi să viseze la altul?

să viseze - s   viseze

De ce e bine să o laşi să viseze la altul? M-am gândit că articolul asta o să mă aşeze direct la stâlpul infamiei. Aşa …şi? În viaţă cele mai dureroase lovituri sunt cele sincere. Alea care te modifică pe interior.

Ce mici şi naivi eram când trăiam Prima Dragoste, visam pe atunci ce ne displăcea mai apoi. Atunci vroiam protecţie, dar mai apoi descopeream epoca independenței. Am crescut împreună cu voi, bărbații şi tare mi-e că am învăţat unii de la alţii. Eu de la ei, ei de la mine! Ce e iubirea dacă nu cumva un împrumut de energii şi fluide!

De ce cred că femeia când este într-o relaţie trebuie lăsată să viseze …poate si la altul? Mă rog, nu e ca și cum ai putea să împiedici asta prea mult. Cum să va explic, uneori e mai bine să ai mai multe cutremure mici…decât unul mare! Femeia, ca şi bărbatul, se mai şi satură!

Dacă faceți un sondaj printre femeile care au o relație de lungă durată veți afla că uneori ele ar lăsa  totul pentru un strop de libertate. „Vreau să am o zi în care să stau doar eu cu mine. O zi in care sa visez la un bărbat ideal!”, îmi spunea de curând o mămică. Da, și femeile au nevoie de spațiu personal și femeile se  satură de cicăleli, întrebările lui sau responsabilități de zi cu zi. Ce faci când se umple paharul? Trebuie să refuleze cumva. Nu mai bine o laşi să viseze decât să meargă să şi caute o relație mai ușoară?

Femeia de azi nu mai e cea fost. Asta de-acum e mai stăpână pe ea, e mai sexuală, e mai puternică. Femeia prezentului schimbă cumva paradigma… Bărbaţii, după cum avem impresia uneori, sunt în derivă. Femeia asta cere, oferă, lupta, aşteaptă, renunţă sau pleacă. Dar iubeşte tare și din toată inima!

Spaţiul ăla în care visam la altceva, la mai mult bine decât trudă, e un fel de camera de relaxare, nu o luaţi personal. Şi voi aveţi fanteziile voastre. Practic…şi noi! Noapte bună

 

să viseze - IMG 20160924 WA0000 150x150Citeste si: Dacă nu mă admiri, lasă-mă în pace!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.