(VIDEO) Și-a cunoscut COPILUL în sala de judecată

sala de judecată - sala de judecat   1024x801

(VIDEO) Și-a cunoscut COPILUL în sala de judecată. Ne raportăm mereu la lege și normele societății, infracțiunile sunt interzise iar omul trebuie să învețe să fie bun și drept. Corect, suntem cu toții de acord. În teorie sună bine, în practică suntem suma deciziilor proaste pe care le luăm în viață, decizii care ne pot lua exact ceea ce contează cel mai tare: viața lângă cei dragi.

Ce faci când ai fost acuzat de furt și ai fost condamnat la închisoare? Îți ispășești pedeapsa în penitenciar. Cu atât mai dureros cu cât iubita ta, și ea acuzată în dosar cu tine, este gravidă și naște în timp ce tu ești încarcerat.

Există însă oameni car se vor face „vinovați” de cea mai frumoasă clipă a ta. Unul dintre ei poate să fie un judecător. Să vă aduc aminte de povestea fabuloasă care a făcut înconjorul internetului –  Doamna cu pantofi albaștri? Dacă nu ați citit-o, aruncați un ochi!  Intorcându-mă la poveste, această judecătoare este cea care a făcut ca un infractor să își poată ține în brate copilul. Pentru prima dată, de la naștere! sala de judecată - sala de judecat   2

 

 

 

 

 

 

 

 

Copilul împlinise o lună de la naștere, a fost luat în brațe de tată în sala de judecată, iar momentul i-a făcut pe toți să plângă de emoție. Nu a scăpat nici judecătoarea, care a trebuit să apeleze și ea la  cutia cu șervețele. Ea le-a mulțumit celor doi părinți că a putut să participe totuși la un asemenea moment emoționant. Vezi VIDEO

Poate cineva să judece această decizie? Este ea una greșită pentru că avem în față un tată care este condamnat? Poate cineva să arunce primul cu piatra? Sper că nu, sper să înțelegem mai repede că a judeca este o greșeală, iar copiii nu trebuie să plătească pentru erorile părinților!

sala de judecată - Pantofi Abastri 150x150Citeste si: Da-mi, Doamne, o Doamna cu Pantofi Albastri!

Ai si tu o stire pe care vrei sa o faci cunoscuta? Trimite-o la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un  LIKE- Perfect Imperfect – Ne recomandă sinceritatea!

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.