Salonul Ciocolatei de la Paris – o tentație irezistibilă!

Salonul Ciocolatei de la Paris - salonul ciocolatei paris

Salonul Ciocolatei de la Paris – o tentație irezistibilă! Mâna sus care se poate declara fără de poftă atunci când aude cuvântul ciocolată! Nu nu există nimeni? Intuiam asta. Ciocolata este, fără doar și poate, regina dulciurilor. Iar atunci când faci alăturarea ciocolată – Paris, nu are cum să fie altfel decât fabulos.

Salonul Ciocolatei de la Paris s-a deschis vineri în prezența a circa 500 de participanți, dornici să își prezinte noile produse și deserturile fine din ciocolată, relatează Xinhua. În acest an, producătorii de ciocolată au venit cu inovații menite să facă din ciocolată un produs mai „ușor” („light”), în linie cu un trend care pune în valoare mâncatul sănătos, prevalent de câțiva ani în această industrie, a indicat organizatorul evenimentului.

Potrivit lui Karin Mercier, senior brand manager la un producător belgian de ciocolată, producătorii de ciocolată se concentrează în prezent pe adăugarea procentului de cacao, pe controlarea conținutului de zahăr și pe reducerea dimensiunii produselor din ciocolată.

În sala de expoziții de 20.000 metri pătrați, un Turn Eiffel de ciocolată, construit la scara 1 la 100, în conformitate cu designul original, a atras numeroși vizitatori. Timp de cinci zile, vizitatorii se vor putea delecta cu degustări, competiții de deserturi, ateliere gastronomice și premii în ciocolată.

Sursă foto: Unica.ro

Citește continuarea pe Agrepres.ro

Salonul Ciocolatei de la Paris - ineldivort 150x150Citeste si: Bucureștencele nu spun nu divorțului

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.