Salveaza-ti Visul!

- Fotor 14387573431892111

Cine a inventat diminetile… sa vina la mine. N-am reusit sa scot doua cuvinte pret de mai bine de o ora! Cafea, parca incep sa functionez. Idris e treaz, imi iau portia de dragoste de dimineata. Aseara a adormit in bratele mele, dupa ce si-a baut cuminte lapticul. Era „copt de somn”! Dimineata… era fresh de vara. Energie! Eu eram cu Mercur retrograd sau poate doar intr-o dimineata mai inceata. Si cum imi beam cafea, dau pe FB peste postarea lui Cristian China Birta.

Agenda Visurilor

- Fotor 1438757343189211

foto: Elena Hirtan

Foarte draguta aplicatia! Stiti ca eu sunt cu visarea si cred in gandirea pozitiva care atrage binele. Si ori de cate ori pot imi vizualizez Visul. Acum exista aceasta  aplicatie, Agenda Visurilor. Ea te ajuta sa ramai focusat! Ceea cemi se pare foarteimportant, intr-o lume agitata… care ne face sa fim haotici. - AAEAAQAAAAAAAAJfAAAAJDRjYWU0OWU4LTNjNGUtNDgxMi1hMDc4LTE2YzkwZTdmNmM4NA

Chinezu scoate la concurs o licenta pentru aplicatie, asa ca cititi aici: Concurs

Eu mi-am salvat visul. Se numeste Marea Mea si are, printre altele, misiunea de ma face sa nu uit ca IMI DORESC sa-mi cresc copilul la malul marii!

- home10

I „see” it every day!

Live & Believe

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.