Samsung Galaxy S6 Edge Plus este precum femeia ideală!

- samsung galaxy s6 edge 540x3041

Samsung Galaxy S6 Edge Plus este precum o femeie ideală, care are un „ambalaj” sexy, face dragoste ca-n filme şi mai este şi deşteaptă. O combinaţie pe care o găseşti foarte greu, iar atunci când o întâlneşti, ar fi bine să n-o scapi din mână.

Să ai un asemenea telefon este ca şi cum te-ai ţine de mână cu un top-model, iar toată lumea ar fi cu ochii pe voi. Am simţit senzaţia aceasta peste tot, la terasă în Centrul Vechi, pe plajă la Mamaia, în birou şi la mall.- samsung galaxy s6 edge 540x304

Avem în redacţie un Galaxy S5 Plus şi un Galaxy Note 4, însă din momentul în care a ajuns Samsung Galaxy S6 Edge Plus, prin intermediul Orange Smartphone Tester, toată lumea vrea să-l scoată în oraş.
Să se joace cu el, să facă fotografii, să îl prezinte prietenilor.

De unde această senzaţie? Pentru că simţi că este cu totul altceva decât ce-am văzut până acum la Samsung. Nu vrem să vă plictisim cu detalii tehnice, le-aţi văzut pe GadgetReport.ro în momentul lansării, aşa că ce veţi citi mai jos are legătură cu senzaţia pe care ţi-o oferă acest telefon.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus se remarcă cu forma zveltă, subţire, cu marginile metalice şi carcasa din sticlă. Chiar dacă ecranul este foarte mare, îl prinzi mai bine în mână decât pe Galaxy Note 4.

 

La fel ca şi cu o tipă mişto, trebuie însă să te porţi cu atenţie. Este un telefon delicat pe care n-ai vrea să-l scapi din mâini, fiind destul de fragil. Trebuie să-l ştergi mai tot timpul de amprente, însă satisfacţia gestului este garantată de look-ul sexy cu care te răsplăteşte.

vezi continuarea pe gadgetreport.ro

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.