O constănțeancă a inventat săpunul tricolor

săpunul tricolor - s  punul tricolor

O constănțeancă a inventat săpunul tricolor.Îți mai aduci aminte de ceaunul uriaș pe care bunicii îl foloseau pentru a face săpun de casă? Metodele și ingredientele s-au schimbat, dar pasiunea a rămas aceeași. Atunci când toate acestea se împletesc cu dragostea de țară, rezultatul este uimitor.

Oana Stan, o tânără din județul Constanța a creat săpunul tricolor. Povestea ei este legată de nămolul cu proprietăți miraculoase din lacul Techirghiol, dar Oana spune că mirosul de dragoste de țară este unul suav de citrice amestecat cu mentol.

Săpunul tricolor în Ediție limitată. Fabricarea săpunului prin metoda la rece este o artă în sine. Poți să te joci cu ingredientele și să îți iasă întotdeauna altceva, un săpun mai interesant cu o aromă apetisantă.

Oana Stan nu se gândea că o să ajungă să creeze o fabrică de cosmetice în localitatea constănțeană Techirghiol. Ea era studentă în ultimul an la Facultatea de Administrare a Afacerilor din București și căuta o temă unică pentru lucrarea de licență.

“Căutam să studiez ceva unic și în vara lui 2011 am găsit răspunsul. Orașul meu natal, Techirghiol, a devenit membru al Asociației Orașelor Termale Istorice din Europa, alături de alte 27 stațiuni. Am observat că toate valorificau resursele naturale locale. Vichi – cosmeticele, Evian – Apa și m-am întrebat de ce nu poate avea și Techirghiol propria gamă? Ideea a devenit studiu de caz pentru lucrarea mea de licență. ” povestește Oana Stan 

Citeste continuarea aici. Constanta NEWS

săpunul tricolor - fasole cu ciolan pub 14 150x150

săpunul tricolor

Citeste si: Fasole cu ciolan afumat. Mănâncă românește!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.