Pregătește-te pentru sărbători magice în Brașov. Uite ce te așteaptă!

sărbători magice - 15319328 10154203436237169 633350301 n

sărbători magice - Brasov 203x300Text de Eugen Stefan Târnovan. Pregătește-te pentru sărbători magice în Brașov. Uite ce te așteaptă! Şi în acest an, pe 6 decembrie, de Moş Nicolae, la ora 18.00, se vor aprinde luminile de sărbătoare şi va avea loc deschiderea oficială a sărbătorilor de iarnă. Nu va fi un eveniment oarecare, Andra și Lidia Buble vin să facă atmosferă!

Și anul acesta primaria a adus cel mai mare brad natural din Romania .Bradul de Crăciun adus în Piața Sfatului măsoară 28 de metri înălţime, are în jur de 70 de ani, cântăreşte aproape 10 tone,fiind adus din judetul Brasov. Ești gata să te întâlnești cu Moș Crăciun?

Ești pasionat de muzică de calitate?  Și anul acesta, cu ocazia sărbătorilor, sub titulatura „VIENNA MAGIC – Christmas Edition”, turneul charismaticilor muzicieni austrieci, va străbate numeroase orașe din țara noastră, întocmai ca îndrăgitul compozitor Johann Strauss, împreună cu a sa orchestră, în iarna anului 1847. Pentru melomanii români, cu siguranță a devenit o tradiție să celebreze sărbătorile de iarnă pe ritmurile fermecătoare ale muzicii clasice vieneze.

Îndrăgita orchestră Johann Strauss Ensemble, condusă de Russel McGregor, nu își va dezamăgi publicul nici în acest an și va reveni în țara noastră, pentru al 12-lea an consecutiv, în cadrul unui amplu turneu național.Programul concertului va cuprinde lucrări de muzică clasică ce aparțin celor mai mari compozitori ai tuturor timpurilor, iar celebrele valsuri vieneze, nelipsite din repertoriul abordat de Johann Strauss Ensemble, vor contura tabloul încântător al unei seri magice de iarnă. Turneul național, Organizat de Spectaculis  și susținut de Grupul Iubim Brasovul ca partener media, începe pe 13 decembrie la Brașov,  la Teatrul Sică Alexandrescu.

Citeste si: Târgul de Crăciun de la București – Moș Crăciun cucerește orașul!

Ca să vă faceți încălzirea, pe 9 decembrie, sunteți așteptați la Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibasi” din Brașov. Membrii The Dire Straits Experience au decis să continue aventura românească, și să susțină un mini turneu. Legendara formație condusă de componenții originali Dire Straits aduce specatcolul  pe scena din Brasov. Tot atunci o să aveți ocazia să îl ascultați și pe  Coco, al cărei lider este Adrian Coco Tincă, fostul membru al trupei Compact. Grupul Coco a luat ființă în 2014 odată cu lansarea unui prim single, “Răspuns” care a adunat peste 5000 de vizualizări într-un timp destul de scurt. Trupa are la activ și un album, “Învingător” pe care l-a promovat în cadrul unui turneu național.

Și pentru noaptea dintre ani, programul este gata stabilit. Turiștii vor avea o seara cu adevărat spectaculoasă de Revelion. Piata Sfatului  va fi luminată de un foc  de artificii cu adevărat specatculos,  organizat de primaria Brasov.

Vă ținem la curent cu evenimentele care au loc în Brașov. Aruncă un ochi aici: Grupul Iubim Brașovul

sărbători magice - miculparis 150x150Citeste si: Târgul de Crăciun de la București – Moș Crăciun cucerește orașul

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.