SARDINIA: Ultramarin, Ultrasubiectiv!

Sardinia - sea 3445203 1280 1024x610

SARDINIA: Ultramarin, Ultrasubiectiv! Nu pot fi obiectivă când povestesc despre Sardinia. Nici să fac un ghid de călătorie nu vreau, ar fi prea sec. Sardinia e un loc, în mijlocul Mediteranei, unde se întâmplă ceva cu colorile, cu timpul, cu marea. Totul în Sardinia e un asediu masiv al simțurilor: de la terasele simple îmbrăcate în flori de bugainvilleas, până la albul yachturilor pe marea de un albastru neverosimil, de la aerul boem al vilelor din Porto Cervo, până la umbrelele colorate de plajă.

Până și ceașca de capuccino și porția de pizza par un vârtej de senzații tari într-un asemenea decor. Ce vă voi povesti e ceva ultrasubiectiv, fără pretenția de a sintetiza toate datele de importanță turistică. Pentru cei mai cu picioarele pe pământ însă, (sau nisip în acest caz ) o să dau totuși și niște repere „tehnice”.

Citește și: [VIDEO] Pleci în drumeție? Ai nevoie de cele mai cool corturi

Și să nu uit, Sardinia chiar are plaje de nisip cu intrare lina în mare , unde apa se adâncește treptat, exact ce căută cu disperare familiile cu copii mici și nu reușesc să găsească întotdeauna în Grecia sau Turcia. Punctul de plecare cel mai potrivit ca să vezi partea de nord- est a Sardiniei este Olbia , unde poți ajunge cu escală la Roma. Dacă nu îți surâde zborul cu escală, ai și varianta zborului direct la Alghero dar asta te plasează puțin în afara zonei cea mai „wow” a insulei care este partea de nord- est, considerată și zona de lux a Sardiniei.

Sursă foto: Pixabay

Continuare articol pe Visefărăvize.ro

Sardinia - greece beach aweso 2315129k 90x90Citește și: IMAGINEA ZILEI – Grecia, mistuită de foc!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.