Scandal la PALAT. Vor să închirieze dormitorul Prințesei DIANA

Prințesei DIANA - article 0 0C1E5746000005DC 778 472x337

Prințesei DIANA - 6ce4bb10 92b5 11e4  830715b

Scandal la PALAT. Vor să închirieze dormitorul Prințesei Diana. Contele Charles Spencer. Numele s-ar putea să nu vă spună mare lucru. Ei bine, contele Charles Spencer este cel care strică liniștea ( cât a mai rămas după Brexit!) de la curtea regală a Marii Britanii. Cine este contele? Charles este fratele mai mic al regretatei prințese a inimilor, Diana. Să nu vă mirați că nu ați auzit de el, în ultimi 19 ani nu a fost aproape de familia regală.

Lipsa lui de prezență în viașa nepoților este cu atât mai supărătoare cu cât, la momentul morții Dianei, Charles a făcut o promisiune, scrie OK Magazine. Charles a promis că se va implica activ în viețile nepoților lui, William și Harry. Tot el, fratele mai mic al Dianei, acum în vârstă de 52 de ani, a fost cel care a decis ca sora lui să fie înmormântată la Althorp, reședință veche de 500 de ani a familiei sale și locul copilăriei Dianei. Au trecut de atunci 19 ani, iar promisiunea contelui s-a dovedit a fi o minciună. Surse regale povestesc că unchiul a uitat rapid ce a promis și nu a participat în niciun fel la educația lor.

„Adevărul este că el n-a prea avut nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat în viețile prinților în cele aproape două decenii de la moartea mamei lor. În ciuda promisiunii lui, el și fiii Dianei n-au fost niciodată apropiați“, susține o sursă regală, citată de revista OK!Magazine.

Prințesei DIANA - article 0 0C1E5746000005DC 778 472x337

Nu faptul că relațiile dintre membrii familiei s-au răcit a provocat acum scandalul de la palat. Motivul celui mai recent conflict este dorința contelui de a face bani din proprietatea din Northamptonshire. Charles a explicat la un post de televiziune că  vrea să închirieze proprietatea pentru turiștii  care își doresc să doarmă în dormitorul defunctei prințese Diana. Cât i-ar costa pe turiștii care vor să trăiască în universul Dianei? Dacă vrei să stai în camera Prințesei Inimilor pe durata weekend-ului, te costă – 40.000 de dolari. Cei cu dare de mână pot însă să închirieze întreaga reședință de peste 9000 de  metri pătrați cu 250.000 de dolari.

Evident, Will și Harry au reacționat, considerând nevoia de bani a contelui ca un sacrilegiu pe care mama lor nu îl merită. Charles este însă de neînduplecat.

„Vrea ca aceștia să nu-și bage nasul, altfel nu va mai fi atât de binevoitor cu ei atunci când aceștia vor vrea să vină la conac, la mormântul mamei lor“, mai spune sursa regală, citată de Ok!Magazine.

 

Citeste si: Emily Ratajkowski, cea mai proaspătă DIVĂ de la Hollywood

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.