Scoateţi hainele BOHO din dulap. Ne îmbracă bine!

Scoateţi hainele BOHO din dulap. Ne îmbracă bine! - 170 1

    Dacă dai un search pe Google –  „Street Style Fashion 2016”, o observi cât de interesantă este zona de fashion în acest an. 2016 pare anul tuturor combinaţiilor posibile. Nu e un talmeş balmeş, este un haos controlat! Am ales pentru emmazeicescu.ro câteva ţinute pe care le- purta oricând. Ce găsesc în ele? Găsesc povestea, provocarea, suprapunerile, texturile, culorile vibrante şi nebunia de a fi diferit. De fapt, în toată povestea asta cu hainele, e bine îţi cunoşti limitele. Nu înţeleg port ce este în trend, cât timp nu  avantajează sau nu regăsesc în poezie. Dar ce e mai jos este fix pe gustul meu, o plimbare de la feminin la masculin…fără prea multe pretenţii!

Scoateţi hainele BOHO din dulap. Ne îmbracă bine! - 170

foto: astairwaytofashion.com

Scoateţi hainele BOHO din dulap. Ne îmbracă bine! - CPR6366

foto: lightaholic.com

Scoateţi hainele BOHO din dulap. Ne îmbracă bine! - landscape 1459191750 mcx nyfw ss day 2 28 2

foto: elle.com

În altă ordine de idei, bucur văd influenţele BOHO ne vor face vara mai frumoasă şi mai colorată. De fiecare dată când văd în trafic panourile H&M, îmi aduc aminte din nou de ce iubesc stilul asta relaxat şi feminin, cu bluze largi si pantofi comozi. Eu am gasit ceva pe gustul meu si Boho. Uite ce  balerini interesanti. Partea proastă, vorba unei prietene, este acum toată lumea va fi  BOHO în această vara. Nu cred e posibil, măcar şi pentru faptul  n-ai cum copiezi atitudinea aia superbă de tipă hippie reinventată!

Scoateţi hainele BOHO din dulap. Ne îmbracă bine! - HM Spring 2016 Womens Campaign08

Scoateţi hainele BOHO din dulap. Ne îmbracă bine! - HM Spring 2016 Womens Campaign11

Live & Believe

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.