Scoția, cea mai frumoasă țară din lume!

Scoția - scotia

Scoția, cea mai frumoasă țară din lume! Cititorii unui celebru ghid de călătorie au ales cele mai frumoase destinații din lume. Nu, pe primul loc nu este România, cum ne-am fi așteptat. Scoția a întrecut Canada și a devenit cea mai dorită țară din lume.

Pe lista sa, pe care mai figurează țări precum Noua Zeelandă (locul 3), Italia (locul 4) și Africa de Sud (locul 5), ghidul menționează: ”Și, în final, cea mai frumoasă țară din lume este dezvăluită: Scoția. Cine poate nega faptul că aceste plaje sălbatice, lacuri adânci și castele pe stânci sunt unele dintre cele mai minunate și mai frumoase priveliști din lume?”.

Statul vecin, Marea Britanie, se află pe locul 7 în acest clasament, Țara Galilor pe 10, iar Irlanda pe 18.

Citește și: Kate și William, din nou părinți. Totul despre noul bebeluș regal!

Potrivit lui Malcolm Roughead, director executiv al VisitScotland, acest titlu va atrage mai mulți turiști în Scoția. ”Suntem încântați că Scoția a primit această remarcabilă distincție din partea cititorilor Rough Guide, însă sigur că acest lucru nu este o surpriză pentru cei care au cunoscut minunata noastră țară”, a declarat el, potrivit The Independent. ”De la peisajele noastre copleșitoare până și atracțiile istorice remarcabile până la centrele urbane agitate dar frumoase, Scoția îți taie răsuflarea”, a adăugat Roughead. ”Sigur, odată cu imensa frumusețe vine și o mare responsabilitate și îi îndemnăm atât de turiști cât și pe locuitori să respecte bunurile naturale ale Scoției și să le conserve pentru generațiile care vor veni”, a precizat el.

Sursă foto: Pixabay

Continuare știre pe Agerpres

Scoția - emmaidris 150x150Citește și: Şi FEMEILE sunt oameni!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.