[VIDEO] Selena Gomez – ”Bad Liar”, primul single după 2 ani de zile

Selena Gomez - Screenshot 160

[VIDEO] Selena Gomez – ”Bad Liar”, primul single după 2 ani de zile. După o perioadă nu tocmai fericită sau liniștită din viața ei, Selena Gomez a făcut o surpriză uriașă fanilor ei, aseară, când a dezvăluit primul ei single după o absență de mai bine de 2 ani de zile.

”Bad Liar” este un clip care vorbește despre dificultățile pe care le întâmpinăm când încercăm să trecem peste o despărțire. Fanii artistei nu au ezitat să spună că artista vorbește în această piesă chiar de o posibilă tentativă a ei de sinucidere.

Citește și: Selena Gomez, noua regină a Instagramului!

”Bad Liar” este un videoclip extrem de sexy al Selenei Gomez, care se mișcă extrem de senzual, pe un pat, legată la mâini și într-o ținută foarte sumară. Teasing-ul pentru lansarea piesei a fost pe măsura așteptărilor tuturor celor peste 120 de milioane de fani de pe Instagram, care fac din Selena Gomez cea mai urmărită persoană de pe această rețea. De mai multe zile, artista posta diverse poze unde era scris cu ruj titlul piesei, ”Bad Liar” și data lansării.

Videoclipul este momentan disponibil doar pe rețeaua Spotify, pe Youtube fiind disponibil doar un promo al piesei, de 14 secunde.

Sursă foto: Selena Gomez Instagram

Selena Gomez - deliamatache 150x150Citește și: Delia, război pe Facebook

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.