Se reface cuplul de aur al Hollywood-ului, Selena Gomez – Bieber?

Selena Gomez - giphy 13

Se reface cuplul de aur al Hollywood-ului, Selena Gomez – Bieber? Dincolo de scandalurile legate de hărțuirea sexuală a unor vedete, Hollywood-ul este în aceste zile cu ochii pe cei doi copii minune ai săi, Selena Gomez și Justin Bieber, care, conform unor surse apropiate celor doi, și-au reluat o veche poveste de dragoste.

Și nu putem spune că ar fi chiar un mare secret, în condițiile în care, de la momentul despărțirii de ”The Weekend”, Selena s-a afișat constant cu Bieber, totul culminând cu sărutul în public de miercurea trecută, care a făcut să vuiască întreg online-ul.

Citește și: Justin Bieber și-a anulat turneul mondial, fără nicio explicație!

”Sunt foarte fericiți și se bucură de fiecare clipă împreună. Amândoi s-au maturizat în ultimii ani și sunt extrem de bucuroși că au putut să se regăsească” spun toți cei care îi văd împreună. Iar Selena Gomez și Justin Bieber nu ratează nicio ocazie de a fi împreună, fie că vorbim de plimbatul cu bicicleta, un mic dejun sau un meci de hochei avându-l în prim plan pe Justin.

Reluarea poveștii de dragoste cu Bieber este vestea bună pe care o așteptau și și-o doreau toți fanii Selenei și nu numai, cu atât mai mult cu cât artista a avut un an 2017 extrem de dificil, care a culminat cu un transplat de rinichi.

Sursă foto: Giphy.com

Selena Gomez - Screenshot 8 150x150Citește și: Imaginea zilei – Selena Gomez, transplant de rinichi!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.