Selena Gomez, din nou singură!

Selena Gomez - hbz selena weeknd icons index 1505153980

Selena Gomez, din nou singură! Se pare că 2017 nu și-a epuizat surprizele deloc plăcute pentru Selena Gomez. După problemele de sănătate ce au dus la un transplant de rinichi, artista trece acum și printr-o decepție sentimentală, odată ce a oficializat despărțirea de artistul ”The Weekend”.

Vestea despărțirii a venit odată cu un alt șoc pentru revistele de cancan, anume desele întâlniri din Selena și Justin Bieber, cel care încearcă să îi arate că a devenit un alt om. ”Ea și Abel (Tesfaye, numele real al The Weekend) au încercat să facă această relație să meargă, dar le-a fost foarte greu, cu el plecat în turneu și ea la New York”, au declarat prieteni apropiați ai celor doi.

Citește și: [VIDEO] Selena Gomez are un ”Fetish”

Ca un element de culoare, un gest al lui Tesfaye l-ar fi dat de gol că s-a despărțit de Selena Gomez, anume faptul că acesta a început să dea unfollow pe Instagram mai multor prieteni dar și membrilor familiei artistei. Chiar dacă s-au despărțit, cei doi încă țin legătura, iar o declarație a Selenei despre The Weekend arată că între cei doi prietenia în mod sigur nu s-a terminat: ”Mi-a fost și îmi este un prieten extraordinar, mai mult decât orice altceva!”

Sursă foto: Harper Bazaar

Selena Gomez - Screenshot 8 150x150Citește și: Imaginea zilei – Selena Gomez, transplant de rinichi!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.