SELENA GOMEZ spune adio scenei !

Selena Gomez - Slider 1   Selena Gomez

SELENA GOMEZ spune adio scenei ! Una din cele mai iubite artiste ale noului val, Selena Gomez și-a întristat fanii cu anunțul că urmează, cel puțin pentru o perioadă, să se retragă din activitate.

Selena Gomez, în vârstă de 24 de ani, a făcut publică decizia ei de a se retrage o perioadă din industria muzicală chiar în timpul turneului său mondial „Revival”, la un an după ce a anunţat că a fost diagnosticată cu lupus.

Lupus este o boală autoimună care poate distruge organismul şi afectează aproximativ 1,5 milioane de americani, potrivit fundaţiei Lupus Foundation of America. Cântăreaţa nu a precizat în ce moment se va retrage sau ce se va întâmpla cu concertele programate pentru turneul mondial, ce sunt fixate pentru ţări din Europa şi America de Sud. Turneul mondial ar trebui să continue până la sfârşitul anului 2016.

„Vreau să fiu proactivă şi să mă îngrijesc de propria mea sănătate şi fericire şi m-am decis că cea mai bună variantă este să mă retrag o perioadă”  a declarat Selena Gomez

Citește mai mult pe Mediafax

Selena Gomez - thalia 3 768x576 150x150Citeste si: THALIA, regina telenovelelor, a împlinit 45 de ani 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.