Mirela Horumba: ”Adoloscenții vor, prin selfie-uri, popularitate!”

selfie - selfie

Mirela Horumba: ”Adoloscenții vor, prin selfie-uri, popularitate!” Nebunia selfie-urilor, care se manifestă din ce în ce mai acut în timpurile pe care le trăim, nu reprezintă numai zâmbete, poze perfecte și like-uri cu sutele.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Viața e un băț. Băț de selfie!

Din păcate, în România crește de la o zi la alta numărul copiilor care suferă accidente grave sau chiar mor, în încercarea de a face pe plac prietenilor virtuali și de a obține recunoașterea și aprecierea lor. Invitată la Perfect Imperfect, psihologul Mirela Horumba a vorbit despre cauzele ce îi fac pe adolescenți să se ascundă în lumea virtuală și despre cum trebuie să abordeze părinții situația. Printre altele, specialistul a declarat:

„Adoloscența este vârsta în care omul vreau recunoaștere, popularitate. Când o imagine face cât 1000 de cuvinte, acei prieteni de pe Facebook îi fac pe tineri să își dorească selfie-ul perfect.
Când copiii se refugiază în gadgeturi, înseamnă că relația copil – părinți nu funcționează cum ar trebui. O relație copil – părinte este mai de dorit decât o relație copil – tehnologie”.

Photo via Visual Hunt

selfie - ciurea 150x150Citește și: Alexandru Vlad Ciurea: ”De ce nu funcționează institutul Cantacuzino?”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.